Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert Emmen, Drenthe


Naam:
Kerstconcert
Datum:
23 december 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15.30u - 17.00u
Omschrijving:

Carols for Christmas;

Op zondag 23 december geeft Vocaal Ensemble Magnificat een kerstconcert in de Grote Kerk van Emmen. Zij zingen bekende en geliefde koorwerken om het warme kerstgevoel mee te geven. Daarbij horen natuurlijk de Engelse ‘christmas carols’ van John Rutter. Ook maakte dirigent Daniel Rouwkema nieuwe bewerkingen van onder andere Stille Nacht en het Ave Maria van Bach/Gounod. 

Muzikale medewerking wordt verleend door Jan Lenselink (piano en orgel), Ingrid van der Klei (fluit), Pauline Westen (hobo), Arnoud Meijers (trompet), en het Strijkkwartet Noord Nederland met Veerle Schütz en Julia Doornebosch (viool), Noémi Lak (altviool), en Karoun Baghboudarian (cello). Het geheel staat onder leiding van dirigent Daniel Rouwkema.

Op kerstavond, maandag 24 december, zingt Magnificat hetzelfde programma, met de andere koren van Daniel Rouwkema, in het Concertgebouw in Amsterdam. 

‘Carols for Christmas’ in de Grote Kerk begint om 15.30 uur. De toegangsprijs is € 17,50 en voor kinderen t/m 12 jaar slechts € 10,— De kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur, via de leden, of via kaartverkoop@magnificat-emmen.nl 

Adres:
Grote Kerk, Schoolstraat 5
Postcode:
7811 XX
Plaats:
Emmen (Boek overnachting in Emmen)
Dagje uit in Emmen | Activiteiten Drenthe

Provincie:
Drenthe

Thema:
Kerst
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Vocaal Ensemble Magnificat m.m.v. Jan Lenselink & Friends, Strijkkwartet Noord Nederland. Het geheel staat onder leiding van Daniel Rouwkema.

Entreeprijs volwassenen:
€ 17,50
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.magnificat-emmen.nl
Email adres:
j.h.baas.swart apenstaartje ziggo.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Vocaal Ensemble Magnificat.
Telefoon:
0591630324


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-11-23 13:41:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar