Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert Kamerkoor Pro Musica Nijverdal, Overijssel


Naam:
Concert Kamerkoor Pro Musica
Datum:
24 november 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
Omschrijving:

Op zaterdag 24 november 2018 geeft Kamerkoor Pro Musica weer een concert. Dit ensemble, opgericht in 2014, bestaat uit een enthousiaste groep zangers uit de regio noordoost Overijssel. De wekelijkse repetities worden gehouden in Den Ham. Het concert zal plaatsvinden in de sfeervolle en fraai klinkende St. Antonius van Padua te Nijverdal. De opzet van het programma, met als thema “Tijd en eeuwigheid”, is gelinkt aan de tijd van het jaar; in de maand november vindt respectievelijk aan het begin en het einde het gedenken van de gestorvenen plaats en de viering van “Eeuwigheidszondag”. In dit kader worden o.a. enkele motetten van J.S. Bach uitgevoerd, verder een “Te Deum” van Händel en het - bij velen geliefde - “Gloria” van Vivaldi, afgewisseld door enkele passende instrumentale composities van Händel.
Medewerkenden zijn Gerrit Hoving (orgel), Strijkkwartet Amarens (aangevuld met contrabas en blazers), Arjan van der Velde (counter-tenor), Erik Breukelman (bas) en Erika Lambers (sopraan). Dirigent is Rolf Drost.

Allen van harte uitgenodigd!

Adres:
St. Antonius van Padua, Grotestraat 150
Plaats:
Nijverdal (Boek overnachting in Nijverdal)
Dagje uit in Nijverdal | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
€ 17,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Email adres:
promusica apenstaartje outlook.com
Meer concerten:
Alle concerten van Pro Musica.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-11-10 20:32:18

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar