Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert RejoiSing Christmas Vleuten, Utrecht


Naam:
Kerstconcert RejoiSing Christmas
Datum:
22 december 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
18.30u - 20.15u
Omschrijving:

Op zaterdag 22 december 2018 nodigen wij, gospelkoor Rejoice, u van harte uit om met ons Rejoising Christmas te vieren. Voor de zevende keer op rij organiseren wij dit feestelijke concert om u alvast helemaal in de kerststemming te brengen. Ons concert bestaat uit nummers van ons eigen kerstrepertoire aangevuld met traditionele kerstnummers en samenzang. Als thema is gekozen voor Back to the roots. Onze inspirerende spreker is niemand minder dan Rob Favier!
De muzikale leiding is in handen van Remco Hakkert.

Het concert vindt plaats in de Torenpleinkerk te Vleuten. Wij verzorgen twee concerten, om 18.30 uur en 20.30 uur. De toegangsprijs is € 7,50. Wilt u dit concert niet missen, bestel dan nu kaarten via kaartverkoop@gospelkoorrejoice.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Annie\'s Bloemenwinkel, Stationsstraat 53 te Vleuten. Als de concerten nog niet zijn uitverkocht, kunt u op de avond zelf ook kaarten kopen aan de deur. Houd hiervoor onze website www.gospelkoorrejoice.nl in de gaten.

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral één gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Met deze muziek wil Rejoice de boodschap uitdragen van Gods liefde en Zijn blijvend verbond met onze wereld.
In de afgelopen 40 jaar is Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen geluid en een goede reputatie. Rejoice heeft een breed Engelstalig repertoire met een ruime mix van black gospel, ballads, snelle rocknummers en traditionals. We hebben een vaste band met drums, piano en basgitaar welke bij grote concerten wordt uitgebreid met meer muzikanten.
Meer informatie over Gospelkoor Rejoice kunt u vinden op onze website: www.gospelkoorrejoice.nl

Adres:
Torenpleinkerk
Postcode:
3451AA
Plaats:
Vleuten (Boek overnachting in Vleuten)
Dagje uit in Vleuten | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Back to the roots


Entreeprijs:
€ 7,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.gospelkoorrejoice.nl
Email adres:
kaartverkoop apenstaartje gospelkoorrejoice.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Rejoice en Remco Hakkert.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-11-03 09:14:17

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar