Christelijke Muziek & Concertagenda

Hemel & Hel met muziek van Half a Mile Zeist, Utrecht


Naam:
Hemel & Hel met muziek van Half a Mile
Datum:
16 november 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:15u
https://www.youtube.com/watch?v=kUXldeUFzVk
Omschrijving:

16 november om 20.00 uur treedt Half a Mile op tijdens de interactieve thema-avond ‘Hemel en Hel’ in De Ark te Zeist. Rond hemel en hel leven veel vragen: Is er leven na de dood? Als God liefde is, hoe kan er dan een hel zijn? Is reïncarnatie niet een veel logischer alternatief? Vragen die ruimte krijgen op de thema-avond “Hemel en Hel”
Half a Mile bestaat uit zes gedreven muzikanten. De zussen Hanna en Susanne van Gemeren zingen al tweestemmig sinds hun jonge jaren. De band heeft een indringende, eerlijke boodschap en deelt met passie de zoektocht naar zingeving en de Schepper in dit chaotische bestaan. De country/folk, Keltische en Oosterse invloeden in combinatie met de bands liefde voor akoestische muziek leveren een unieke en authentieke muziekstijl op. De nummers die zij 16 november gaan spelen sluiten voor een belangrijk deel bij het thema aan.
Een belangrijk deel van de avond wordt gevuld door Half a Mile. Daarnaast zal Albert Veerman het onderwerp Hemel en Hel inleiden en een aantal stellingen aan de zaal voorleggen.
De thema-avonden in De Ark zijn bedoeld om christenen en niet-christenen met elkaar in contact te brengen. Het doel is elkaar begrijpen. En met elkaar genieten van passende muziek.

Adres:
Van Reenenweg 9a
Postcode:
3702SB
Plaats:
Zeist (Boek overnachting in Zeist)
Dagje uit in Zeist | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.gkv-zeistdebilt.nl
Email adres:
ds.albert apenstaartje solcon.nl
Meer concerten:
Alle concerten van GKv Zeist.
Telefoon:
0617911382

Kaarten:
Bestellen via: ds.albert@solcon.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-10-30 16:17:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar