Christelijke Muziek & Concertagenda

Project 777: "Alphen aan den Rijn krijgt 'Celebration-Party' op 7-7-7 Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland


Naam:
Project 777: "Alphen aan den Rijn krijgt 'Celebration-Party' op 7-7-7
Datum:
7 juli 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 24:00u
Omschrijving:

7 juli a.s. huisvest Alphen aan den Rijn een groots opgezette openlucht muziekfestival, dat luistert naar de naam Project 777.

Op het programma staan bekenden uit de gospel-hoek zoals Abraham Laisina die twee maal de European Gospel Artist Award of the Year heeft gewonnen. Maar ook bijvoorbeeld Linda Wagenmaker, bij het grote publiek bekend als de indrukwekkende hoofdrolspeelster van de musical Miss Saigon en het Eurovisie Songfestival van 2000.

De datum van 7 juli is niet toevallig gekozen: hiermee verwijzen de initiatiefnemers naar het getal 777, 'het getal van God', waarmee direct de achterliggende gedachte wordt onthuld. Volgens Iwan Sahertian, bandlid van de EO Ronduit Praiseband en mede organisator, wordt het een 'Celebration-party' . "Met dit festival willen we door goede muziek en positieve teksten christenen bemoedigen en niet-christenen vertellen over de "balans-, rust- en vredefactor in ons leven. In korte tijd is de wereld opgeschrikt door grote aanslagen en natuurrampen zoals 9/11, de tsunami en de aardbeving in Pakistan. Ook ons land is te vaak het toneel van aanslagen en dreiging. Er tekent zich een 'waar-gaat-het-heen' gevoel af, gevoed door angst, onrust en onrecht. Wij willen tegenwicht bieden met dit project. Zeggen dat er een weg is die wegleidt van de wanhoop, die positief is en balans, rust en vrede brengt."
Het wordt hoe dan ook een avond van hoge muzikale kwaliteit, waar ook niet-christenen hun hart aan kunnen ophalen. Een verassend groot aantal artiesten heeft zijn medewerking verleend, en het afsluiten van sponsorcontracten -niet onbelangrijk omdat het festival gezien de doelstelling gratis is- vordert gestaag.


Adres:
Rijnplein
Plaats:
Alphen aan den Rijn (Boek overnachting in Alphen aan den Rijn)
Dagje uit in Alphen aan den Rijn | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
R&B (meer R&B)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Met dit festival willen we door goede muziek en positieve teksten christenen bemoedigen en niet-christenen vertellen over de balans-, rust- en vredefactor in ons leven

Uitvoerenden:
Linda Wagenmakers
Ronduit Praiseband
Rivelina
Abraham Laisina
Marcellino Latupeirissa
Maaike van Zuilekom
Stef Matitawaer
Jammin Brass
Joel Slagtand
Iwan Sahertian
en nog vele anderen....

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Buitenlucht

Internetadres:
http://www.project7777.nl
Email adres:
info apenstaartje project777.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Iwan Sahertian.
Telefoon:
06-25015598

Kaarten:
Gewoon komen!

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-05-02 16:02:05

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar