Christelijke Muziek & Concertagenda

Classic Night Concert Nunspeet, Gelderland


Naam:
Classic Night Concert
Datum:
24 november 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
1930u - 2200u

Omschrijving:

Op DV 24 November a.s. organiseert de organisatie Classic Night Concerten wij het 1e Lustrumconcert in de Dorpskerk te Nunspeet.
Classic Night Concerten onderscheiden zich door het aanbieden van laagdrempelige concerten waarin geestelijk klassiek repertoire wordt uitgevoerd door een samengesteld orkest bestaande uit professionele instrumentalisten onder de naam Passione en vocaal ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices uit Harderwijk, samengesteld uit 14 klassiek geschoolde stemmen (w.o enkele solisten) uit de zangschool van sopraan /zangpedagoge/dirigent Annemarie de Jong. Naast haar functie als dirigent, zingt zij als sopraan in het ensemble en neemt zij de solo's voor haar rekening. De bezoeker wordt getrakteerd op een avond uit in een mooie verlichte zaal, concert in 2 delen, pauzedrankje met zoete versnapering en een after concert borrel met hapje en drankje voor de prijs van €12.50.
Dit jaar is het thema: Mijn ziel dorst...!dit thema is geënt op de sopraansolo Meine seele dürstet nach Gott,en is tevens een verwijzing naar het verlangend uitzien tijdens de adventstijd. Voor de pauze worden Psalm 42 van F. Mendelssohn en de Cantique de Jean Racine van G. Faure uitgevoerd en na de pauze de kerstcantate Emmanuel, God with us van L. Larson.

Adres:
Dorpsstraat 12
Postcode:
8071BZ
Plaats:
Nunspeet (Boek overnachting in Nunspeet)
Dagje uit in Nunspeet | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 12,50


Internetadres:
http://www.annemariemdejong.nl
Email adres:
b.v.d.perk41 apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Annemarie de Jong.
Telefoon:
0611002514


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-10-25 17:55:53

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar