Christelijke Muziek & Concertagenda

Sessions Hoogeveen, Drenthe


Naam:
Sessions
Datum:
28 oktober 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.00u - 20.30u
Op 28 oktober zal er in de Vredehorst een uitvoering zijn van “Liedboek Sessions”. Met het Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk in handen voelen de makers en spelers van Liedboek SESSIONS zich uitgedaagd om te ontdekken welke nieuwe klankwerelden dit boek herbergt. Uitgaande van de rijkdom aan nieuwe melodien, zijn zij gaan improviseren en arrangeren, ieder vanuit een eigen muzikale achtergrond en comfortzone.
Beluister geluidsfragment
Beluister geluidsfragment #2
Omschrijving:

Op 28 oktober zal er in de Vredehorst een uitvoering zijn van “Liedboek Sessions”.
Plaatselijke musici worden van harte uitgenodigd met enkele liederen uit het programma mee te spelen. Zij moeten zich hiervoor wel vooraf nog aanmelden. Ze ontvangen dan de arrangementen per e-mail. Daarna kunnen ze hun partijen met de bijgevoegde geluidsbestanden instuderen. Ongeveer drie uur voor de voorstelling is er een soundcheck en worden de liederen doorgenomen. Zo mogelijk wordt er daarna samen gegeten en is er gelegenheid om ideen en ervaringen uit te wisselen.
De voorstelling begint om 19:00 uur en duurt 90 minuten, exclusief pauze. Spelers: zijn Johan Klein Nibbelink (zang, percussie, gitaren, sequencer programming), Marianne Westerveld (zang, percussie, saxofoons, basgitaar) en Wim Ruessink (zang, percussie, toetsen, tin whistle, melodica).
Deze informatie en meer vind u op www.liedboeksessions
Aanmelden voor muzikanten om mee te jammen kan of rechtstreeks via de bovenstaande website of een bericht aan Anne Kuipers (annekuipers2013@gmail.com) Tel 0528-275358 of 06-33833276
De toegang is gratis, wel worden er twee collectes gehouden.

Adres:
Zuidwoldigerweg 32
Postcode:
7908 AD
Plaats:
Hoogeveen (Boek overnachting in Hoogeveen)
Dagje uit in Hoogeveen | Activiteiten Drenthe

Provincie:
Drenthe

Thema:
Samenzang
Soort:
Spiritual (meer spirituals)
Uitvoering:
Zang en instrument
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.iec-hoogeveen.nl
Email adres:
annekuipers2013 apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Johan Klein Nibbelink.
Telefoon:
0528275358


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-10-08 22:41:51

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.