Christelijke Muziek & Concertagenda

Journey through Blackgospel Zwolle, Overijssel


Naam:
Journey through Blackgospel
Datum:
9 maart 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - u
Omschrijving:

Laat u overweldigen door een groot koor, internationale artiesten uit de wereldtop en het verhaal van een muziekgenre vol historie en verrassingen. Duik mee in de geschiedenis van gospel tijdens Journey Through Blackgospel!

Journey Through Blackgospel is een ervaring waarin u wordt meegenomen op reis langs de geschiedenis en de diverse vormen van gospel. Negro spirituals, gepassioneerde blackgospel, moderne gospel en southern gospel; probeer maar eens stil te blijven zitten!

Na het daverende succes van de eerste uitverkochte editie van Journey Through Blackgospel in 2016 is het nu de beurt aan een geheel vernieuwd vervolg, georganiseerd in samenwerking met de Zwolse Theaters. Een avond vol muzikale verrassingen, klassiekers en internationale artiesten die elk hun eigen stempel drukken op het genre. Gift Ledimo keert terug voor deze voorstelling. De Zuid-Afrikaanse is één van de oprichtsters van het Grammy Award-winnende Soweto Gospel Choir en werkte samen met Queen, Michael Jackson, Aretha Franklin, Stevie Wonder, U2 en vele anderen. Haar grote charisma en aanstekelijke passie nemen u mee naar het muzikaal kloppende hart van Afrika.

Ditmaal is ook de Noorse Kine Fossheim van de partij. Fossheim heeft een loopbaan die even indrukwekkend als afwisselend is; van succesvolle jeugdartieste tot schrijfster van muziek voor film en tv - van internationale popster tot lid van het fameuze Oslo Gospel Choir, waar haar soulstem en uitstraling de show steelt. Alsof dit nog niet genoeg is, worden Ledimo en Fossheim bijgestaan door een 100-man sterk projectkoor. Reis mee langs het meest veelkleurige muziekgenre uit de geschiedenis!

Meezingen in het projectkoor? Hier treft u meer informatie en het aanmeldformulier: https://zwolsetheaters.nl/blog/koorleden-gezocht

Workshop
Journey Through Blackgospel is al een belevenis op zich, maar met de aparte workshop die op zaterdag 9 maart gegeven wordt, kunt u zich nu nog meer verdiepen in de muziek. Meer informatie: https://zwolsetheaters.nl/programma/workshop-journeythroughblackgospel

Adres:
Spinhuisplein 14
Postcode:
8011 ZZ
Plaats:
Zwolle (Boek overnachting in Zwolle)
Dagje uit in Zwolle | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Volwassenen


Entreeprijs volwassenen:
€ 17,50
Entreeprijs kinderen:
Nog onbekend

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
ITS-symbool:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.zwolsetheaters.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gift Ledimo, Kine Fossheim, Mass Gospel Choir.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-10-08 17:38:12

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.