Christelijke Muziek & Concertagenda

Musical De Bevrijding Emmeloord, Flevoland


Naam:
Musical De Bevrijding
Datum:
3 november 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 22.30u
Omschrijving:

'De Bevrijding' is een musical over opoffering, strijd, onvoorwaardelijke liefde en overwinning. De musical vertelt het indrukwekkende waar gebeurde verhaal, wat, na het ontstaan van de aarde en de zondeval, begint bij de geschiedenis van Abraham.



Hij geeft gehoor aan de opdracht van een, voor hem, onbekende God, om te gaan naar een vreemd land om zo de grondlegger te worden van een groot volk. Vele jaren later, als dit volk is ontstaan en in het land Kanaän leeft, vervalt het volk in afgoderij en worden ze uiteindelijk naar Babel gestuurd om daar in ballingschap te leven.



Er moet een plan komen om het volk te redden van de ondergang, een plan waarbij het grootste offer gegeven moet worden dat ooit in het bestaan van de mensheid plaats vindt om zo de mensheid te bevrijden van terreur en vernietiging.



“De Bevrijding” brengt op humoristische maar ook indringende wijze het verhaal van dit plan, ontstaan vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mensen. Een verhaal van een man die de stap neemt om deze schijnbaar onmogelijke opdracht te vervullen en dit uiteindelijk met de dood moet bekopen.

Door de indrukwekkende muziek en pakkende teksten wordt dit verhaal op een meesterlijke wijze vertolkt door de musicalgroep Adonai. De musical wordt begeleid door band en orkest.

Adres:
Europalaan 42
Postcode:
8303 GK
Plaats:
Emmeloord (Boek overnachting in Emmeloord)
Dagje uit in Emmeloord | Activiteiten Flevoland

Provincie:
Flevoland

Thema:
Anders
Soort:
Musical (meer musicals)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.musicaldebevrijding.nl
Email adres:
info apenstaartje jacomulder.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Jaco Mulder.
Telefoon:
0527239863


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-09-06 10:50:44

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar