Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Ruurd Walinga Vollenhove, Overijssel


Naam:
Cabaret Ruurd Walinga
Datum:
22 september 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
https://www.youtube.com/watch?v=ITcZe939kjk
Omschrijving:

Meest gevraagde christelijke cabaretier in zalencentrum De Burght
Ruurd Walinga met De Doe-het-Zelver in Vollenhove

Vollenhove Cabaretier Ruurd Walinga speelt zaterdagavond 22 september zijn avondvullende voorstelling De Doe-het-zelver in zalencentrum De Burght in Vollenhove. Aanvang is om 20.00 uur; zaal is open vanaf 19.30 uur.
De Doe-het-Zelver is een voorstelling waarin klusjesman Douwe het familiebedrijf heeft verlaten om als zzp'er aan de slag te gaan. Douwe kan van alles maken. Dat gaat van plezier maken tot ruzie. Ook zorgen maken kan Douwe heel erg goed en hij zorgt er dan ook voor dat de hele zaal zich zorgen gaat maken.
Enkele stoere bouwvakkersverhalen passeren de revue, maar ook enkele ontroerende liedjes. In de tweede helft krijgt het programma een opzienbarende wending en gaat de doorgeslagen timmerman op zoek naar de oprichter van zijn familiebedrijf. Uiteindelijk ontdekt hij waarom de beroemde zoon van de timmerman geen zoontje van de bakker was, maar uitgerekend van de timmerman. Na afloop is voor iedereen desgewenst een bijzonder cadeautje.
Het liedje 'Je kan het niet alleen' vormt de rode draad door het stuk. Het stuk legt bovendien heel grappig het evangelie uit. Douwe staat symbool voor de verloren zoon, die de kerk (familiebedrijf) de rug toekeert, maar jaren later toch weer terugkeert.
Ruurd Walinga is de meest gevraagde christelijke cabaretier van Nederland. Met zo'n tien voorstellingen voor jong en oud trekt hij door het land om de Blijde Boodschap te vertellen. Hij spreekt zowel niet-, bij- en supergelovigen aan. Walinga is vooral bekend vanwege zijn vele doordachte woordgrappen.


Www.waterinwijn.nl
Ruurd Walinga, 06-23449545

Adres:
Godfried van Rhenenlaan 2 zalencentrum Burght
Postcode:
8325 EX
Plaats:
Vollenhove (Boek overnachting in Vollenhove)
Dagje uit in Vollenhove | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
0623449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-08-29 17:57:44

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar