Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Ruurd Walinga Oldehove, Groningen


Naam:
Cabaret Ruurd Walinga
Datum:
15 september 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.00u - 21.00u
https://www.youtube.com/watch?v=ITcZe939kjk
Omschrijving:

Christelijke cabaretier in Ontmoetingskerk

Cabaretier Ruurd Walinga hengelt naar geluk in Oldehove

Oldehove – Cabaretier-evangelist Ruurd Walinga uit Leeuwarden speelt op zaterdagavond 15 september zijn voorstelling Happen naar de Baas in de Ontmoetingskerk aan de Wilhelminastraat 20 in Oldehove. De gratis voorstelling begint om 19.00 uur.
De cabaretshow is één van de onderdelen van het startweekend van de plaatselijke protestantse gemeente. Het hele dorp is uitgenodigd. Walinga weet als weinig anderen het aloude evangelie in een eigentijds jasje te gieten en aan te tonen waarom het De Blijde Boodschap wordt genoemd. Zijn shows zijn toegankelijk voor super-, rand-, bij- en niet-gelovigen.
In 'Happen naar de Baas' doet hij uit de doeken waarom Jezus zijn toehoorders opriep vissers van mensen te worden. Het is een humoristische zoektocht naar geluk waarin Walinga nu eens geen typetje speelt, maar zichzelf.
In de show zitten verscheidene liedjes die op zijn cd 'Wie ben jij' staan.
In 'Happen naar de Baas' probeert de cabaretier op allerlei manieren zijn geluk te beproeven. Het gaat onder meer over dromen, wensen en verlangens.
In Happen naar de Baas ontdekt de cabaretier waarom de hoofdpersoon van 'er loopt een man over het water' de mensheid vergeleek met vissen. Jezus riep immers zijn volgelingen op om 'vissers van mensen' te worden.
Ruurd Walinga probeert verscheidene mensen aan de haak te slaan. Ook al voelt iedereen zich een visje in het water het is verfrissend om eens boven water gehaald te worden, zal de cabaretier bewijzen.
Walinga speelt in allerlei kerken door het hele land, maar ook op scholen en voor jeugdgroepen, kinderen en ouderen. Ook heeft hij enkele shows die hij buiten de kerkelijke kring opvoert. Zo speelt hij met koren en muziekverenigingen. Ook heeft hij een avondvullend programma in het Fries: Ut en Thús, dat niet christelijk is.


Zie verder: www.waterinwijn.nl

voor contact: 06-23449545

Adres:
Wilhelminastraat
Postcode:
9883 RB
Plaats:
Oldehove (Boek overnachting in Oldehove)
Dagje uit in Oldehove | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
0623449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-08-29 17:16:43

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar