Christelijke Muziek & Concertagenda

Cafe des Chansons feat. Charlotte Haesen Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Cafe des Chansons feat. Charlotte Haesen
Datum:
13 december 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - u
Omschrijving:

Een enorme hausse aan enthousiaste reacties kwam snel na dat Charlotte Haesen en haar Café des Chansons een onlangs uitverkochte eerste CD uitbracht. Deze werd ‘een van de mooiste platen van het jaar’ genoemd door Het Parool en kreeg 5 sterren, bij tv-uitzending Podium Witteman bleek dat ze niet langer een publiek geheim mocht blijven, het Sena Performance Magazine was gecharmeerd van de combinatie van de 'fascinerende stem en het verfijnde spel van de strijkers' en het NRC werd overrompeld door de 'prachtig intieme en authentieke performance' op festival Wonderfeel.

Zelfs al is men de franse taal niet machtig, het Café des Chansons bezorgt bij jong en oud kippenvel. Het samenspel tussen de jazz zangeres Charlotte Haesen en het klassiek strijkkwartet Tobalita klinkt homogeen en het sprankelt met de liefde voor het Franse Chansons. Als twee danspartners van verschillende disciplines vliegen ze van chansons naar chansons met een zekere onbevangenheid ook. Op donderdag 13 december zullen ze een exclusief kerstconcert geven in de Waalse Kerk met pareltjes van dit genre:

Werken van Barbara, Gainsbourg, Brel, Piaf, Haesen,... avec l'esprit de Noël.

Adres:
Walenpleintje 157-159
Postcode:
1012 JZ
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs:
€ 20,00


Internetadres:
https://www.dewaalsekerk.nl/
Meer concerten:
Alle concerten van Charlotte Haesen ft. Cafe des Chansons.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-08-28 10:58:50

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.