Christelijke Muziek & Concertagenda

Simone Roerade & Hugh Kanza live in Rotown Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Simone Roerade & Hugh Kanza live in Rotown
Datum:
16 mei 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
21:00u - 00.00u
Omschrijving:

VOCAL NIGHT IN ROTOWN

Woensdag 16 mei zal Rotown tijdens de derde editie van Vocal Night 2007 op zijn grondvesten schudden door het weergaloze stemgeluid van Hugh Kanza, een van de beste soulzangers die ons land rijk is. Hij staat bekend als frontman van Swinging Soul Machine en heeft ook gezongen bij Candy Dulfer, Rosa King, Philippe Catherine en Jan Akkerman. Kanza’s vocalen worden afgewisseld met die van Simone Roerade, een van de meest gevraagde sessiezangeressen van Nederland bij Golden Earring, Kane en talloze andere acts.
De begeleiding ligt zoals gebruikelijk in handen van de crème de la crème uit de Nederlandse muziekwereld. Vanavond begeleiden toetsenwonder Sven Figee, basbeest Michel van Schie en drummer Joost Kroon de vocalisten, hetgeen garant staat voor een avond top entertainment.

De tweede set is traditiegetrouw bestemd voor beginnend, doch geschoold talent. Via repertoire@nandergeluid.nl kan men een selectie maken uit een enorme schat van soul en funk nummers. Uiteraard kan dit ook op de avond zelf. Het is tevens mogelijk om een eigen nummer in te sturen. Dit zal speciaal worden gearrangeerd door David Rockefeller, artistiek leider van Vocal Night, zodat het ook mogelijk wordt voor songwriters om hun kunsten aan het grote publiek te presenteren.

Tussen de sets door valt er te genieten van de muziek van (neo)soul en funk specialist DJ André Dadi die ook dit keer een passende selectie uit zijn omvangrijke platencollectie heeft uitgezocht.

Kaartverkoop aan de deur.
Reserveren kan via: reserveren@nandergeluid.nl

Bron: www.nandergeluid.nl




Adres:
Rotown
Postcode:
3014GB
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Samenzang
Soort:
Soul (meer soul)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Volwassenen

Uitvoerenden:
Simone Roerade
Hugh Kanza

Entreeprijs:
€ 6,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Nee
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.nandergeluid.nl
Email adres:
info apenstaartje nandergeluid.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Stichting 'n ander geluid.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-04-19 15:27:04

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar