Christelijke Muziek & Concertagenda

Zomeravondconcert Collegium Musicum Den Haag in 't Woudt Schipluiden, Zuid-Holland


Naam:
Zomeravondconcert Collegium Musicum Den Haag in 't Woudt
Datum:
14 juli 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Zomeravondconcert door Collegium Musicum Den Haag in ‘t Woudt

Op zaterdag 14 juli a.s. om 20.00 uur geeft Collegium Musicum Den Haag een zomeravondconcert in de kerk van ’t Woudt. Collegium Musicum Den Haag geldt als één van de meest prominente barokensembles van de 'nieuwe generatie' in Nederland. Dit internationaal prijswinnende ensemble staat bekend om zijn vitaliteit en dynamiek, maar ook om zijn professionaliteit en ervaring met de historisch geďnformeerde uitvoering van Oude Muziek. Het ensemble is winnaar van de Tweede Prijs op het Internationaal Van Wassenaer Concours / Festival Oude Muziek Utrecht 2016.
Collegium Musicum Den Haag bestaat uit: Inęs d'Avena (blokfluit), Isabel Favilla (blokfluit & dulciaan), Sara DeCorso (viool), John Ma (viool & altviool), Agnieszka Papierska (altviool), Rebecca Rosen (basse de violon) en Claudio Ribeiro (klavecimbel en artistiek leider).

Het programma ‘Fortuna guida’ Noord Europese muziek in de 17e eeuw vermeldt werken van o.a. Biber, Schuyt, Rosenmüller, Buxtehude, Mayr en Schmelzer.

Het eeuwenoude kerkdorp ’t Woudt, het kleinste dorpje van Nederland, ligt aan de weg van Delft naar het Westland de N223.
Reserveren is mogelijk via www.concertentwoudt.nl of via info@concertentwoudt.nl of 0622183927 Gereserveerde kaarten kunnen vanaf 19.00 uur op de avond van het concert opgehaald en betaald worden in de hal van de kerk. De toegangsprijs is € 18,50 inclusief een drankje voor of na het concert in het nabijgelegen koffiehuis ‘De Hooiberg’.


Voor meer informatie:
Comité Concerten ’t Woudt
t.a.v. Albert Moerman
06 22183927

Adres:
't Woudt 25
Postcode:
2636HD
Plaats:
Schipluiden (Boek overnachting in Schipluiden)
Dagje uit in Schipluiden | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble

Uitvoerenden:
Collegium Musicum Den Haag bestaat uit: Inęs d'Avena (blokfluit), Isabel Favilla (blokfluit & dulciaan), Sara DeCorso (viool), John Ma (viool & altviool), Agnieszka Papierska (altviool), Rebecca Rosen (basse de violon) en Claudio Ribeiro (klavecimbel en artistiek leider).

Entreeprijs:
€ 18,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.concertentwoudt.nl
Email adres:
info apenstaartje concertentwoudt.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Collegium Musicum Den Haag.
Telefoon:
0622183927


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-06-24 21:23:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.