Christelijke Muziek & Concertagenda

Bevrijdingsconcert Lemelerveld, Overijssel


Naam:
Bevrijdingsconcert
Datum:
5 mei 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Op zaterdag 5 mei 2007 om 20.00 uur zullen Martin Mans (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit) een Bevrijdingsconcert geven in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Er zullen o.a. de volgende werken worden gespeeld; Down by the riverside & He’s the lilly van Mans, Abba Vader van D. Bilbrough, Rondo van Mozart, Siciliano van Pergolesi, Fantasie over volksliedjes van Mans, Monte Allegre van Van Middelkoop, De Slag bij Waterloo van Mans, Hollands Glorie van Apon, etc.

DUO GAVOTTE

Panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Martin Mans spelen reeds jarenlang samen onder de naam ‘Duo Gavotte’. De instrumentcombinatie orgel/panfluit is uitstekend gebleken. Vele genres lenen zich voor deze instrumenten. Zij brengen klassieke werken ten gehore van o.a. Bach, Mozart en Brahms. Daarnaast spelen zij bewerkingen van geestelijke liederen en hebben zij virtuoze Roemeense muziek in hun repertoire. Als duo concerteren zij in het hele land maar ook buiten de landsgrenzen zijn ze bekend. Hun muzikale aanpak kenmerkt zich door een sprankelende, frisse vertolking van de muziek. Ze maken eigen arrangementen en improviseren.

Vanwege de zeer grote animo voor de concerten is het dringend gewenst vooraf te reserveren op tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree is 10,00 euro per persoon, incl. koffie vooraf en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.


Adres:
Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17
Postcode:
8153 RB
Plaats:
Lemelerveld (Boek overnachting in Lemelerveld)
Dagje uit in Lemelerveld | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Bevrijdingsconcert

Uitvoerenden:
Martin Mans (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit)

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.huetink-royalmusic.nl
Email adres:
ahuetink apenstaartje cs.com
Meer concerten:
Alle concerten van Royal Music All In.
Telefoon:
0572-371838


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-04-10 16:29:26

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.