Christelijke Muziek & Concertagenda

Open repetitie Barneveld, Gelderland


Naam:
Open repetitie
Datum:
19 mei 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
13:00u - 15:30u

Adres:
Oude Kerk
Postcode:
3772 CX
Plaats:
Barneveld (Boek overnachting in Barneveld)
Dagje uit in Barneveld | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
A Capella (meer a capella optredens)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Kleinkoor Beatus is een nieuw projectkoor uit Barneveld, bestaande uit 12 gevorderde amateurszangers uit de regio Apeldoorn-Amersfoort. Wij zingen psalmbewerkingen uit de 15e-17e eeuw.

Voor ons tweede project met het thema "vruchtdragen & oogsten", zingen wij psalmbewerkingen van de psalmen 126, 67 en 104 van Tomkins, Schütz, Purcell, Hartmann e.a.

Het koor staat per project onder leiding van een andere dirigent. Op zaterdag 19 mei 2018 houden wij een OPEN REPETITIE onder leiding van de gerenomeerde zanger/dirigent Bas Ramselaar.

U bent van harte uitgenodigd om op die zaterdagmiddag, tijdens de zaterdagopenstelling van de Oude Kerk te Barneveld, de kerk te bezichtigen en tevens een indruk te krijgen van ons koor en de muziek.

Er is nog plaats voor HOGE TENOREN in ons koor. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om te komen luisteren.Email adres:
fritsgombert apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Kleinkoor Beatus.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-05-17 11:27:28

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.