Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Happen naar de Baas Wierden, Overijssel


Naam:
Cabaret Happen naar de Baas
Datum:
23 mei 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
https://www.youtube.com/watch?v=C1VKWdX40WA
Omschrijving:

Christelijke cabaretier in Ontmoetingscentrum

Cabaretier Ruurd Walinga hengelt naar geluk in Wierden

Wierden Ė Cabaretier-evangelist Ruurd Walinga uit Leeuwarden speelt op woensdagavond 23 mei zijn voorstelling Happen naar de Baas in het Ontmoetingscentrum aan Spoorstraat 7 in Wierden. De gratis voorstelling begint om 20.00 uur.
Walinga weet als weinig anderen het aloude evangelie in een eigentijds jasje te gieten en aan te tonen waarom het De Blijde Boodschap wordt genoemd. Zijn shows zijn toegankelijk voor super-, rand-, bij- en niet-gelovigen.
In 'Happen naar de Baas' doet hij uit de doeken waarom Jezus zijn toehoorders opriep vissers van mensen te worden. Het is een humoristische zoektocht naar geluk waarin Walinga nu eens geen typetje speelt, maar zichzelf.
In de show zitten verscheidene liedjes die op zijn cd 'Wie ben jij' staan.
In 'Happen naar de Baas' probeert de cabaretier op allerlei manieren zijn geluk te beproeven. Het gaat onder meer over dromen, wensen en verlangens. Het is zowel voor kinderen, jongeren als ouderen een erg aansprekende voorstelling.
In Happen naar de Baas ontdekt de cabaretier waarom de hoofdpersoon van 'er loopt een man over het water' de mensheid vergeleek met vissen. Jezus riep immers zijn volgelingen op om 'vissers van mensen' te worden.
Ruurd Walinga probeert verscheidene mensen aan de haak te slaan. Ook al voelt iedereen zich een visje in het water het is verfrissend om eens boven water gehaald te worden, zal de cabaretier bewijzen.
Walinga speelt in allerlei kerken door het hele land, maar ook op scholen en voor jeugdgroepen, kinderen en ouderen. Ook heeft hij enkele shows die hij buiten de kerkelijke kring opvoert. Zo speelt hij met koren en muziekverenigingen.
De voorstelling Happen naar de Baas in Wierden wordt gehouden na afloop van de gemeentevergadering die om half acht begint en waar het financiŽle gedeelte wordt behandeld van de gereformeerde kerk.


Zie verder: www.waterinwijn.nl

voor contact: 06-23449545

Adres:
Spoorstraat 7
Postcode:
7641 BJ
Plaats:
Wierden (Boek overnachting in Wierden)
Dagje uit in Wierden | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
06-23449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-05-17 11:14:29

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.