Christelijke Muziek & Concertagenda

Zomerreisje Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Zomerreisje
Datum:
1 juli 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - 17:15u
Omschrijving:

Als tegenhanger van Schuberts Winterreise (uitgevoerd op 25 februari 2018) presenteren zangers Marc Pantus en Fabio Trümpy samen met pianist Maarten Hillenius eind juni een zomerse pendant van deze cyclus. Het recital heeft de vorm van een reisverslag van een reis die Pantus maakte, of liever probeerde te maken, samen met de internationaal befaamde tenor Trümpy. Pantus vertelt over de twee zangers en hun poging een route én een reisdoel te vinden naar hun beider smaak. Dat dat niet gemakkelijk was en de vriendschap behoorlijk onder druk heeft gezet, wordt al gauw duidelijk.

Het resultaat is een werkelijk Europees muziekprogramma, waar aan de hand van onder meer Liszt, Loewe, Duparc, Poulenc en vele anderen, kriskras door de verschillende landen heen wordt gereisd. Zo komen we langs Waterloo, de Belgische slagvelden van de Eerste Wereldoorlog, de Lorelei in Duitsland, de Franse kastelen, de Zwitserse bergen en de Oostenrijkse heuvels. Het reisdoel is uiteindelijk Italië, en eenmaal daar aangekomen weerklinken behalve liederen natuurlijk ook opera-aria’s.

Adres:
De Waalse Kerk - Walenpleintje 159
Postcode:
1012 JZ
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano en zang


Entreeprijs:
€ 23,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.dewaalsekerk.nl/agenda/2017-2018/zomerreisje/marc-pantus/
Email adres:
info apenstaartje dewaalsekerk.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Marc Pantus.
Telefoon:
+31206232074


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-05-01 14:57:32

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar