Christelijke Muziek & Concertagenda

De Familie Bach; de motetten Oudewater, Zuid-Holland


Naam:
De Familie Bach; de motetten
Datum:
26 mei 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 00u
Omschrijving:

‘Meinem alten Bachischen Archiv’, zo noemde Carl Philipp Emanuel Bach de muziekverzameling liefdevol, die hij via zijn vader Johann Sebastian Bach van zijn grootvader Johann Ambrosius Bach erfde. Een klank- en kleurrijk compendium met motetten, cantates en aria’s uit de periode 1650-1700 van de componistenfamilie Bach

Ruim 1 ½ uur wonderschone vocale muziek van 1- tot 22 stemmig, en met begeleiding van basso continuo, tot en met 12 instrumenten en alles wat daar tussenin zit.

Inleiding bij het concert Voor aanvang van een concert organiseert Dutch Baroque regelmatig een inleiding. Op deze manier kunt u nader kennismaken met bijvoorbeeld het thema van het concert, meer horen over de componist, de geschiedenis van een stuk of de werkwijze van de componist. De inleiding op de Familie Bach Motetten is bij de entreeprijs inbegrepen en wordt verzorgd door Arie de Bruijn.

Kaartverkoop Een concert bezoeken met uw kind(eren) is leuk. Een kaartje reserveren is niet nodig. Kinderen tot 12 jaar mogen namelijk gratis mee naar dit concert van Dutch Baroque. Bent u 65 jaar of ouder? Dan krijgt u bij ons seniorenreductie. Via onze website bestel je eenvoudig kaarten. Kaarten zijn ook op de dag van het concert aan de deur te koop. Hou er wel rekening mee dat alleen contant afgerekend kan worden en dat de kaarten duurder zijn dan in de voorverkoop.

Adres:
Noorderkerkstraat 1
Postcode:
3421AX
Plaats:
Oudewater (Boek overnachting in Oudewater)
Dagje uit in Oudewater | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Klassiek
Anders:
Motetten uit \'Bachischen Archiv\'

Uitvoerenden:
Dutch Baroque Vocal Consort onder leiding van Gerrad de Wit. Begeleiding op barokcello door Anne Linde Visser.

Entreeprijs volwassenen:
€ 15,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.dutchbaroque.nl
Email adres:
info apenstaartje dutchbaroque.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Dutch Baroque Vocal Consort.

Kaarten:
https://www.dutchbaroque.nl/product/familie-bach-motetten/

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-04-04 12:39:46

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar