Christelijke Muziek & Concertagenda

Cantateconcert Drachten, Friesland


Naam:
Cantateconcert
Datum:
22 oktober 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16.00u - 17.30u
Omschrijving:

Op zondag 22 april om 16.00 uur worden in de Grote Kerk te Drachten twee cantates uitgevoerd van Johann Sebastian Bach, bestemd voor ‘willekeurige gelegenheden’ (per ogni tempore). Het gaat om de cantates BWV 21 ‘Ich hatte viel Bekümmernis en BWV 131 Aus der tiefen ruf ich Herr zu dir. Deze zullen worden uitgevoerd door het vocaal ensemble Vocalibre onder leiding van Egbert Klazenga. Medewerking aan dit bijzondere concert wordt verleend door het barokensemble Eik en Linde uit Amsterdam, Jochem Schuurman (continuo), Christy Luth (sopraan), Lúdwin Hiemstra (tenor) en Peter Hogenhuis (bas).
De muziek is afwisselend gedragen, opgewekt, verstild, furieus, maar telkens ontroerend mooi. Precies zoals we dat gewend zijn van muziek uit de barok, gekenmerkt door de muzikale uitbeelding van emoties en gevoelens. Kortom, de perfecte ingrediënten voor een heerlijke muziekmiddag in de Grote Kerk.
Kaarten kosten 10,00 euro per stuk en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Dhr. Klaas van Marrum: telefoon 06-13132870 e-mail: klaarins@gmail.com en voorafgaand aan het concert.

Adres:
De Drift 2
Postcode:
9203GG
Plaats:
Drachten (Boek overnachting in Drachten)
Dagje uit in Drachten | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.vocalibre.nl
Email adres:
info apenstaartje vocalibre.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Vocaal ensemble Vocalibre.
Telefoon:
0512-777298


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-04-02 10:08:25

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.