Christelijke Muziek & Concertagenda

God's Great Dance Floor Maassluis, Zuid-Holland


Naam:
God's Great Dance Floor
Datum:
6 juli 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
https://youtu.be/m0JxzLoEeMw
Omschrijving:

Muziek is mooi, ontroerend, vrolijk en natuurlijk nog veel meer dan dat.
Muziek krijgt pas haar hoogste waarde als het een hoger doel dient. Op deze bijzondere avond is dat doel het aanbidden van God.

Reyer met band en als DJ maakt van deze avond er één, om nooit te vergeten. Met eigen muzieknummers en supergave uitvoeringen van liederen uit de Opwekkingsbundel tot aan geremixte nummers van Hillsong, Rend Collective, Bethel Music en nog veel meer, belooft dit een avond te worden van samenzijn, samen zingen, samen genieten, maar bovenal God te prijzen met onze zang en muziek.

Reyer schrijft over zichzelf:

Mijn naam is Reyer en ik ben fulltime muzikant. Ik ben nu al een aantal jaar actief in de (christelijke) muziek als schrijver, zanger en producer en bracht najaar 2014 mijn debuut album ‘Eeuwig Licht’ uit. Hierop staat een twaalftal aanbiddingsnummers, waarvan je het lied ‘Ik zie het kruis’ wellicht het beste zou kunnen kennen uit de Opwekkingsbundel.
Ik heb inmiddels al vele mooie dingen mogen meemaken in mijn bediening, waaronder spelen op de EO Jongerendag, samenwerken met Paul Baloche en Martin Smith en in 2015 zelfs een Zilveren Duif award ontvangen voor mijn debuut CD. Veel om dankbaar voor te zijn!
Muziek is een groot deel van wie ik ben; het is mijn beroep, mijn passie, en ik weet niet wat ik zonder zou moeten. Toch is muziek op zichzelf nooit mijn grootste passie geweest. Voor mij krijgt muziek pas haar hoogste waarde als het een hoger doel dient. En voor mij is dat doel het aanbidden van God.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de Meerpaalreis naar Kenia.

16 jongeren en 4 iets oudere jongeren van onze gemeente staan te trappelen om straks in augustus naar Kenia te gaan!
Ze doen dat in het kader van het project 'Deelgemeente' dat onze kerk(NGK de Ark, Maassluis) is aangegaan met de 'Redeemed Gospel Church' in Nairobi.
Die kerk staat midden in de sloppenwijken van Nairobi en doet daar geweldig werk, gericht op het helpen van mensen om zelf op te staan uit armoede en onrecht.

Ze gaan er heen om mensen in een totaal andere cultuur, en levend in totaal andere omstandigheden dan zij zelf, te ontmoeten, van elkaar te leren, elkaar te bemoedigen en elkaars geloof te versterken. Ze draaien daarom mee in de activiteiten van de kerk ter plaatse en zullen dus helpen op school, bij het sporten, de bijbelstudies en zo meer.
Een unieke mogelijkheid voor deze jongeren om over hun grenzen heen te kijken, in alle opzichten.
Het is ontzettend mooi om te zien hoe gemotiveerd ze zijn en hoe hard ze werken om het geld voor de reis bij elkaar te krijgen en dat is nodig ook!
Zo betalen ze zelf allemaal 900 euro om mee te kunnen gaan en daarnaast zijn ze de verplichting aangegaan zich in te zetten om nog eens 900 euro per persoon aan sponsoring op te halen want als gezegd; zo'n reis is niet goedkoop. Een uitdagende klus, zullen we maar zeggen.

Er zijn twee soorten tickets:

-VIP Ticket zitplaats 23,50 euro:
toegang, gereserveerde stoel vlak voor het podium, VIP service in de zaal met onbeperkt koffie, thee, frisdrank.

-Ticket staanplaats 16,50 euro:
toegang

Adres:
Rembrandtlaan 2
Postcode:
3141HH
Plaats:
Maassluis (Boek overnachting in Maassluis)
Dagje uit in Maassluis | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Reyer & band en DJ

Entreeprijs volwassenen:
€ 16,50
Entreeprijs kinderen:
€ 16,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.ticketkantoor.nl/shop/GGDF
Email adres:
info apenstaartje maranatha.nu
Meer concerten:
Alle concerten van Reyer & Band en als DJ.
Telefoon:
010-7600670

Kaarten:
www.ticketkantoor.nl/shop/GGDF

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-03-29 14:15:24

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.