Christelijke Muziek & Concertagenda

Aanbiddingsconcert Celeste Nova en Deborah Rosenkranz Zelhem, Gelderland


Naam:
Aanbiddingsconcert Celeste Nova en Deborah Rosenkranz
Datum:
7 april 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - u
Omschrijving:

Tijdens dit fantastisch aanbiddingsconcert met Celeste Nova uit Guatemale en Deborah Rosenkranz uit Duitsland wordt een live aanbiddings-cd opgenomen samen met de band van Come Together. We verwachten dat honderden mensen naar dit optreden komen en jij bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd!

Deborah Rosenkranz (24) is op een aparte manier als zangeres ontdekt. Ze was gewoon stewardess en toen een passagier met gitaar gospelliederen begon te spelen, begon zij spontaan mee te zingen. De andere mensen in het vliegtuig vonden haar performance te gek en begonnen allemaal met haar mee te zingen. Snel daarna kreeg zij een platencontract aangeboden, maar die weigerde zij omdat zij het idee had dat dit niet Gods weg was. Ze kreeg daardoor in Duitsland veel publiciteit omdat een vet contract toch de droom is van elk meisje, en zij gewoon ‘nee’ zei. Inmiddels heeft een andere platenmaatschappij Deborah een contract aangeboden en op 3 februari dit jaar komt haar eerste cd-single uit. Kijk maar eens op www.deborah-rosenkranz.com. En eind april neemt zij dus een live-aanbiddingscd op op De Betteld.

Celeste Nova (23) is de tweede solist die aan de aanbiddings-cd zal meewerken. In Guatemala waar zij vandaan komt is zij lerares zang. Ze is lid van een kerk waar 8000 mensen komen en is daar heel actief in het aanbiddingsteam. Dit zal haar eerste cd zijn. Eind juni kan je de cd die live wordt opgenomen op De Betteld kopen bij de christelijke boekwinkel, op De Betteld en tijdens manifestaties.

Adres:
Aaltenseweg 11
Postcode:
7021 HR
Plaats:
Zelhem (Boek overnachting in Zelhem)
Dagje uit in Zelhem | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Pasen
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Jongeren

Uitvoerenden:
Celeste Nova en Deborah Rosenkranz met daarbij de band van Come Together.

Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.betteld.nl
Email adres:
info apenstaartje betteld.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld.
Telefoon:
0314-627200


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-03-31 12:43:13

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar