Christelijke Muziek & Concertagenda

Victory - Beleef het hele Bijbelverhaal Harderwijk, Gelderland


Naam:
Victory - Beleef het hele Bijbelverhaal
Datum:
23 maart 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:45u

Omschrijving:

Ben jij of ken jij iemand die benieuwd is naar hét verhaal van de Bijbel? Bezoek dan op 23 of 24 Maart de voorstelling VICTORY in het Dolfinariumtheater in Harderwijk! VICTORY is een avondvullende theater- en muziekvoorstelling, waarin het evangelie centraal staat.

Laat je meevoeren met het verhaal van de Bijbel vanaf de schepping, de zondeval, de belofte, het verbond, de Verlosser en uiteindelijk de grote ‘Victory’! Bereid je voor op een prachtige theaterbelevenis, waaraan verschillende bekende christelijke artiesten meewerken, zoals Pearl Jozefzoon, Ralph van Manen, Elvis E., Talitha Nawijn, Grace & Glory en Eer & Nan. Zij brengen muziek van Nederlandse bodem, Sela, Opwekking en Psalmen voor nu, gecombineerd met hedendaagse popmuziek. Geniet van een avond vol zang, dans, muziek, film en theater.

Neem je buren, familie, vrienden en/of collega’s en laat ze kennis maken met het evangelie. Beleef samen met hen het hele verhaal van de Bijbel, beleef VICTORY!

Adres:
Dolfinarium Harderwijk
Postcode:
3841AB
Plaats:
Harderwijk (Boek overnachting in Harderwijk)
Dagje uit in Harderwijk | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
€ 18,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.victoryharderwijk.nl
Email adres:
info apenstaartje victoryharderwijk.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Pearl Jozefzoon.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-02-04 08:23:42

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.