Christelijke Muziek & Concertagenda

The Crucifixion van John Stainer Pijnacker, Zuid-Holland


Naam:
The Crucifixion van John Stainer
Datum:
17 maart 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 21:15u
Omschrijving:

De weken voor Pasen zijn bij uitstek de periode voor het lijdensverhaal. In het verhaal van The Crucifixion van J. F. Stainer wordt u meegenomen langs de weg naar de Kruisiging. Het Oratoriumkoor Cantando Pijnacker ‘vertelt’ de bijbelteksten en belijdenissen in gezongen hymnes. Afgewisseld met de zang van tenor David van Lith en bas/bariton Wouter Verhage doorlopen we het hele verhaal en komen we bij het deel waarin Christus een beroep doet op het geweten van de wereld: “Betekent het niets voor u, voor u allen die voorbij gaat?” Na het aangrijpende recitatief van de tenor, waarin Jezus’ dood is beschreven, wordt toch geëindigd met een hymne van hoop en overwinning: “All for Jesus - Alles voor Jezus!” We nodigen u uit om dit passiewerk te beluisteren en te beleven. De orgelbegeleiding wordt verzorgd door Wim Hazeu, organist van het koor. Het geheel staat onder leiding van dirigent Hans van Rutten.
Datum uitvoering: zaterdag 17 maart om 20.15 uur in de Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91 te Pijnacker. Toegang bedraagt € 12,50. Tekstboekjes met Ned. vertaling zijn aanwezig.

Adres:
Klapwijkseweg 91
Postcode:
2642 RA
Plaats:
Pijnacker (Boek overnachting in Pijnacker)
Dagje uit in Pijnacker | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Pasen
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 12,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.cantando-pijnacker.nl
Email adres:
oratoriumkoorcantando apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Oratoriumkoor Cantando Pijnacker.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-02-02 11:14:28

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar