Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Ik zou maar thuis blijven Nagele, Flevoland


Naam:
Cabaret Ik zou maar thuis blijven
Datum:
4 maart 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
9.30u - 10.30u
https://www.youtube.com/watch?v=C1VKWdX40WA
Omschrijving:

Ik zou maar thuisblijven, cabaret in kerk Nagele
Nagele ‘Ik zou maar thuis blijven’ heet de voorstelling die christelijk cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden zondagmorgen 4 maart om half tien opvoert in de kerk van Nagele.
Wie een doorsnee kerkdienst verwacht, kan beter thuisblijven. De cabaretier betrekt het kerkvolk volop bij zijn show. Ruurd Walinga zal profiteren van het feit dat hij zondagmorgen even de baas is in de kerk. Hoe de dienst, voorstelling of cabaretpreek eruit zal zien, is deels nog een verrassing. Er zal gezongen worden, maar welke liedjes, dat bepaalt het publiek.
Walinga onthult alvast wel dat hij alles anders zou doen als hij god was ofwel als hij de baas zou zijn. ,,Ik zou mijn zoon niet geboren laten worden in een stal bij een os en ezel, maar eerder in een paleis bij een aap en zeehond, de knuffeldieren bij uitstek. Ik zou mijn troetelkind ook niet zijn carrière laten beginnen met het veranderen van water in wijn, een huis-tuin-en-keuken-wonder, maar met iets veel spectaculairders. Dus: ik zou het anders doen! En jij?”
Voor zuurpruimen is de show niet bedoeld. Voor gelovigen die het liefst alles bij het oude laten ook niet. Het wordt een liturgische mix van cabaret en (samen)zang, dichtkunst en rijmelarij die de diepste emoties moet raken. Lachen is niet verplicht. Verwondering wel.

Meer informatie op: www.waterinwijn.nl

Adres:
Ring 15
Postcode:
8398 Al
Plaats:
Nagele (Boek overnachting in Nagele)
Dagje uit in Nagele | Activiteiten Flevoland

Provincie:
Flevoland

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
06-23449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-01-24 12:30:56

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar