Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Happen naar de Baas Twijzelerheide, Friesland


Naam:
Cabaret Happen naar de Baas
Datum:
25 februari 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10.00u - 11.00u
https://www.youtube.com/watch?v=ITcZe939kjk
Omschrijving:

Happen naar de Baas in kerk Twijzelerheide

Cabaretier geeft lesje vissen

Twijzelerheide – Op zondagmorgen 25 februari om tien uur speelt cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden zijn programma Happen naar de Baas in de gereformeerde kerk aan de Bjirkewei in Twijzelerheide.
Walinga, die zich de meest gevraagde christelijke cabaretier van Nederland noemt, doet uit de doeken waarom Jezus zijn toehoorders opriep vissers van mensen te worden. Het is een humoristische zoektocht naar geluk waarin de uit Leeuwarden afkomstige cabaretier nu eens geen typetje speelt maar zichzelf.
In de show zitten verscheidene liedjes die op zijn cd 'Wie ben jij' staan.
In 'Happen naar de Baas' probeert de cabaretier op allerlei manieren zijn geluk te beproeven. Het gaat onder meer over dromen, wensen en verlangens. Walinga weet als weinig anderen het aloude evangelie in een nieuw jasje te gieten en aan te tonen waarom het de Blijde Boodschap wordt genoemd. Zijn shows zijn toegankelijk voor super-, rand-, bij- en niet-gelovigen.
In 'Happen naar de Baas' ontdekt de cabaretier waarom de hoofdpersoon van 'er loopt een man over het water' de mensheid vergeleek met vissen. Jezus riep immers zijn volgelingen op om 'vissers van mensen' te worden.
Ruurd Walinga probeert verscheidene mensen aan de haak te slaan. Ook al voelt iedereen zich een visje in het water; het is verfrissend om eens boven water gehaald te worden, zal de cabaretier bewijzen.
Walinga speelt in allerlei kerken door het hele land, maar ook op scholen en voor jeugdgroepen, kinderen en ouderen. Ook heeft hij enkele shows die hij buiten de kerkelijke kring opvoert. Zo speelt hij met koren en muziekverenigingen.


Zie verder: www.waterinwijn.nl

voor contact: 06-23449545

Adres:
Bjirkewei 86
Postcode:
9287 LG
Plaats:
Twijzelerheide (Boek overnachting in Twijzelerheide)
Dagje uit in Twijzelerheide | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
06-23449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-01-24 12:09:28

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.