Christelijke Muziek & Concertagenda

Allard Hartkamp en Kanako Inoue in Westerkerkmuziek Veenendaal, Utrecht


Naam:
Allard Hartkamp en Kanako Inoue in Westerkerkmuziek
Datum:
27 januari 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - 17:15u
Omschrijving:

Allard Hartkamp en Kanako Inoue in Westerkerkmuziek
Op 27 januari om 16.00 uur wordt in de Westerkerk, Goudvink 2 te Veenendaal, een concert gegeven door Allard Hartkamp, cello, en Kanako Inoue, piano. Op het programma staan werken uit de vroege romantiek, onder anderen twee sonates voor cello en piano van Beethoven en van Mendelssohn. Kanako Inoue speelt ook twee nocturnes van Chopin.
De entree is gratis. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden. Meer informatie is te vinden op www.westerkerkmuziekveenendaal.nl.

Adres:
Westerkerk, Goudvink 2, Veenendaal
Postcode:
3906 AL
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
De in Veenendaal opgegroeide Allard Hartkamp begon op achtjarige leeftijd met cellospelen aan muziekschool De Muzen. Vanaf zijn zestiende studeerde hij in de Vooropleiding van het Utrechts Conservatorium. Later behaalde hij zijn Bachelor diploma bij Jeroen den Herder aan het Conservatorium van Amsterdam en zijn Master diploma bij Raphael Wallfisch in Zürich, Zwitserland. Tijdens zijn studie was hij deelnemer bij talrijke masterclasses van gerenommeerde cellisten en studeerde in het bijzonder veel kamermuziek. Na zijn studie was hij werkzaam in vele professionele orkesten en kamermuziekformaties, onder andere als eerste cellist van het Sinfonieorchester Liechtenstein. Concertreizen voerden hem naar vele Europese landen en ook naar Azië. Nog steeds woonachtig in Zwitserland, ging hij geleidelijk aan steeds meer dirigeren. Daarnaast begon hij weer te studeren en behaalde in Zürich zijn diploma Kerkmuziek en Koordirectie. Momenteel is hij muzikaal actief als cellist, cellodocent en dirigent.
Kanako Inoue, afkomstig uit Japan, studeerde aan de conservatoria van Tokyo en Utrecht bij Martyn van den Hoek (de 1e winnaar van het International Fransz Liszt Piano Competition). Momenteel studeert zij fortepiano bij Stanley Hoogland. Bij diverse gelegenheden speelde zij Mozart’s pianoconcerten 23 en 24. Verder verzorgde zij recitals voor een tiental podia in Nederland. Opvallend zijn haar gedreven speelstijl, fraai toucher en een altijd aantrekkelijk programma voor een breed publiek. Naast het concerteren is Kanako veelgevraagd begeleider en festivalpianiste.

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.westerkerkmuziekveenendaal.nl
Email adres:
info apenstaartje westerkerkmuziekveenendaal.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Stichting Westerkerkmuziek Veenendaal.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-01-16 23:08:39

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar