Christelijke Muziek & Concertagenda

Dwight Dissels, Pearl Jozefzoon en The Covocationband Barneveld, Gelderland


Naam:
Dwight Dissels, Pearl Jozefzoon en The Covocationband
Datum:
17 februari 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 23:00u

Omschrijving:

2018 is een jubileumjaar voor de Stichting Jongeren Concerten Barneveld. Al 10 jaar organiseert de stichting bijzondere concerten in de Bethelkerk in Barneveld. Er hebben al veel bekende artiesten de revue gepasseerd, waaronder Trinity, Matthijn Buwalda en LEV. Dit jubileumjaar is een reden om eens flink uit te pakken! Met Dwight Dissels, Pearl Joan en Bigband The Convocation belooft het een speciale avond te worden.

Het publiek leerde Dwight Dissels en Pearl Joan voor het eerst kennen van The Voice Of Holland. Dwigt Dissels speelde in 2017 daarnaast de rol van Jezus in The Passion in Leeuwarden. Pearl Joan was al eens eerder te gast in Barneveld, samen met Gospel Boulevard. Nu staan Dwight en Pearl samen op het podium Bigband The Convocation.

Bigband The Convocation is een volledige big band met een waanzinnige line-up, bestaande uit de top van Nederlandse gospelmusici. Deze band brengt het typische spetterende big band geluid ten gehore met een vette gospel flavor! In de afgelopen jaren heeft The Convocation met verschillende nationale en internationale artiesten opgetreden zoals Samuel Lungblahd, Shirma Rouse, Edsilia Rombley en vele anderen. Net als voor deze artiesten worden ook voor het concert in Barneveld nieuwe arrangementen gemaakt zodat u de liedjes van de gastsolisten zult horen zoals u ze nog nooit eerder gehoord heeft! The Convocation bestaat in 2018 tien jaar; reden voor een feestje op 17 februari in Barneveld!

Adres:
Groen van Prinstererlaan 2
Postcode:
3771CD
Plaats:
Barneveld (Boek overnachting in Barneveld)
Dagje uit in Barneveld | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Dwight Dissels, Pearl Jozefzoon en Big band The Covocation

Entreeprijs:
€ 17,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
Neem even contact met ons op s.v.p.
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.sjcb.nu
Email adres:
sjcb apenstaartje live.nl
Meer concerten:
Alle concerten van SJCBareveld.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-01-14 20:38:29

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.