Christelijke Muziek & Concertagenda

45e Kerst Doelenconcert Vox Jubilans uit Waddinxveen Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
45e Kerst Doelenconcert Vox Jubilans uit Waddinxveen
Datum:
26 december 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10:30u - 13:00u

Omschrijving:

Op Tweede Kerstdag van dit jaar zal Vox Jubilans Deo volente weer een kerstconcert geven in concertgebouw ‘De Doelen’ in Rotterdam.
Het koor zal dit jaar na de pauze de cantate “A Great and Mighty Wonder” ten gehore brengen. In deze cantate, die gecomponeerd is door de Amerikaanse componist Tom Fettke, wordt het feest van de geboorte van de Messias bezongen door koor en solisten. Fettke neemt ons opnieuw mee naar Bethlehem om de vervulling van Gods plan in een nederige stal te ervaren.
Voor de pauze zal het koor met name Nederlandstalige liederen zingen, zoals “Eens in lang vervlogen tijden” van Gauntlett, “Heerlijk klonk het lied der eng’len” bewerkt door oud-dirigent Jan Bonefaas, en “Stil, stil” van de huidige dirigent André van Vliet.
Het concert begint om 10.30 uur en vanaf 10.00 uur is de concertzaal open. De kosten zijn € 22,50 voor een plaats in de zaal en € 16 voor de tribune. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 10. In de prijs is inbegrepen het programmaboekje met volledige teksten, een consumptie voorafgaand aan het concert en in de pauze.
Kaarten zijn te bestellen via www.dedoelen.nl of 010 – 217 17 17.

Adres:
Schouwburgplein 50
Postcode:
3012 CL
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Kerst
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Medewerkenden zijn: mannenensemble “At Once”, strijkersensemble “Che vanno, Marjolein de Wit, fluit; Evelyn Heuvelmans, hobo; Arjan en Edith Post, trompet; Marcel Bergboer, hoorn; Jaap Klootwijk, pauken; Johan Bredewout, vleugel en Marcel van de Ketterij, orgel. Dr. Paul J. Visser spreekt de verbindende teksten. De algehele leiding is in handen van André van Vliet.

Entreeprijs volwassenen:
€ 22,50
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.voxjubilans.nl/concerten
Email adres:
info apenstaartje voxjubilans.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Vox Jubilans Waddinxveen.
Telefoon:
06-36334536

Kaarten:
https://www.dedoelen.nl/agenda/?maand=2017-12-26#modal=/agenda/14003/Herv_Gemengde_Zangvereniging_Vox_Jubilans/45e_Kerstconcert/

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-11-11 13:23:59

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar