Christelijke Muziek & Concertagenda

Rob Favier Den Helder, Noord-Holland


Naam:
Rob Favier
Datum:
5 februari 2006

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15:00u - u
Omschrijving:

Rob verzorgt allerlei soorten optredens, van deelprogramma's tot volledig verzorgde avonden. Deze programma's bestaan uit een mengeling van liedjes en verhalen waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe bodem die zijn teksten vrijwel altijd hebben: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, wat zin geeft aan je dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de moderne maatschappij. Er wordt over het algemeen veel gelachen, maar ook grondig nagedacht. De interactie met het publiek speelt een belangrijke rol. Er is niet een bepaalde doelgroep waar hij zich op richt. Programma's worden vaak op maat gemaakt. Zijn werk is geschikt voor mensen tussen de 15 en de 65 met uitlopers naar boven en naar beneden. Hij heeft al zeer veel verschillende optredens verzorgd, zoals: gemeenteavonden, jeugdavonden, muziekfestivals, o.a. het Flevofestival, optredens voor studentenverenigingen, gedetineerden, kerst-en paasvieringen op scholen, feestavonden met koren, radio- en tv programma's, als snelsongwriter tijdens radiouitzendingen, bedrijfspresentaties. Voorbeelden zijn: kerstavond voor dak-en thuislozen bij het Leger des Heils op de wallen, schipperskerstfeest in de Doelen, regioavonden Passage, 40-jarig jubileum PCOB, Landelijke Ontmoetingsdag Unie van Baptisten, congressen van CNV, Transport en Logistiek Nederland, Ver. van Chr. Grafische Ondernemers in Nederland, Leger des Heils, CDA, ChristenUnie, het Christelijk-Sociaal Congres, de Nationale Mannendag, PKN Vrouwendag, Landelijke Diaconale Dag PKN kerk, Pinksterconferentie st Opwekking, 40 jarig bestaan Kostersbond, congressen georganiseerd door het SBI, enz.

In zijn programma's laat hij zich diep in zijn hart kijken. Humor, warmte en vooral kwetsbaarheid zijn de woorden waarin de teksten zich laten vangen. In zijn nieuwste programma "Spelen met Vuur", gekoppeld aan zijn vijfde album dat onlangs uitkwam, neemt hij zijn publiek interactief mee in een muzikale belevenis die uitdaagt, inspireert, ontmaskert, maar ook bemoedigt en troost. De reacties op de nieuwe CD zijn zeer lovend. O.a. Gerald Troost, Kees Kraayenoord en Gospel Boulevard verleenden hun medewerking.Kerkdiensten
Vrijwel elke zondag verzorgt Favier twee kerkdiensten waarbij hij niet alleen voorgaat, maar ook de muzikale medewerking voor zijn rekening neemt. Hoewel de invulling volledig in overleg wordt bepaald, is het in de praktijk vaak zo dat hij de prediking combineert met liedjes die bij het thema aansluiten. Het zijn vrijwel altijd bijzondere diensten, zoals jeugd-, open deurdiensten, enz. Ook hier ontbreekt de humor niet. Verder wordt hij soms uitgenodigd in trouwdiensten of vieringen ter gelegenheid van (huwelijks)jubilea. Zijn kinderen wordt regelmatig gevraagd de samenzang te begeleiden. Dat dit op hoog niveau gebeurt, blijkt uit het feit dat twee van de drie een opleiding volgen aan het Conservatorium.
Adres:
Ned Geref kerk Wezenstraat 66-68
Plaats:
Den Helder (Boek overnachting in Den Helder)
Dagje uit in Den Helder | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.robfavier.nl


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-01-22 20:08:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.