Christelijke Muziek & Concertagenda

2:12 Central | Tune in Huis ter Heide, Utrecht


Naam:
2:12 Central | Tune in
Datum:
11 november 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 23.00u

Omschrijving:

Het 2:12 Central team nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de jamsessie van 11 november 2017!

2:12 Central
2:12 Central (uitgesproken als two twelve central) is de naam van het muzikale platform dat vorig jaar is begonnen op initiatief van een aantal bandleden van de gemeente Huis ter Heide. 2:12 verwijst naar Hebreeën 2:12 dat ten grondslag ligt aan het evenement. Central staat voor hét centrale punt waar muzikanten, zangers en muziekliefhebbers (met of zonder gospel ervaring) bij elkaar komen om samen muziek te maken en/of ervan te genieten.

Sing-in
Vanaf 19.30 uur is er een sing-in. Join het praiseteam en laat je stembanden alvast opwarmen. Ben je sopraan, alt, tenor, bas? Of gewoon een zanger met een toffe stem? Aarzel niet en kom om half 8 alvast sfeer proeven en ontmoet medezangers die jouw liefde voor zingen delen.

Jammen, maar hoe?!
Om 20.00 uur starten we het programma dat voor een groot deel bestaat uit jamsessies. Deze worden geleid door de bandleider van Huis ter Heide. Via WhatsApp kan iedereen input leveren om zo jouw favoriete nummer op de (letterlijke) playlist te zetten. Elk song request krijgt een andere sound en een andere formatie, want bij elke nummer vragen we een nieuwe mix aan muzikanten en zangers naar het midden te komen om met elkaar de volgorde, key en stijl van het lied af te spreken. Na enkele minuten voorbereidingstijd kan het dak eraf! Gestructureerde improvisatie, met een mix van verschillende gospelstijlen is het resultaat.
Ook voor minder gevorderde muzikanten een mooie manier om nieuwe ervaring op te doen. Kan jij al niet wachten om hieraan mee te doen? Aarzel niet, neem je stem, je instrument, en/of je (muzikale) vrienden mee en laten we er een fantastische jamsessie ervan maken, waarbij we boven alles de naam van God groot maken. Wil je liever niet actief deelnemen aan de jamsessie, maar wel genieten van alle talenten die bij elkaar komen? Dan ben je ook van harte welkom!

Afsluiting
Om 23.00 uur wordt er gezamenlijk afgesloten, maar kun jij er nog geen genoeg van krijgen? Ook daarna is er nog ruimte om te chillen en meer muziek met elkaar te maken. Hoe laat de avond echt afgelopen is, ligt aan jou. Kortom: speel je een instrument, kun je goed zingen of vind je het al heerlijk om relaxed, onder het genot van een hapje en drankje, te genieten van goede muziek? Dan is 2:12 Central voor jou!

Praktische informatie
Aanmelden voor dit evenement is niet nodig; de entree is gratis. Indien je graag je instrument mee wil nemen stellen we het op prijs als je dit minstens een week van tevoren laat weten in verband met de organisatie. Zo kunnen we er alles aan doen om je deelname aan de jamsessie te garanderen!

Contactgegevens
Voor vragen omtrent dit evenement of het doorgeven van je instrument, kan je ons bereiken via:
E-mail 212centralhth@gmail.com
WhatsApp 06 1 99 99 212
Facebook facebook.com/212centralhth
Instagram @212centralhth
Snapchat @watch212central

Adres:
Amersfoortseweg 18
Postcode:
3712 BC
Plaats:
Huis ter Heide (Boek overnachting in Huis ter Heide)
Dagje uit in Huis ter Heide | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Email adres:
212centralhth apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van 2:12 Central.
Telefoon:
0619999212


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-11-03 09:45:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.