Christelijke Muziek & Concertagenda

Voorjaarsconcert Martini Brassband Groningen Groningen, Groningen


Naam:
Voorjaarsconcert Martini Brassband Groningen
Datum:
31 maart 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.30u
Omschrijving:

‘Voorjaarsconcert’ MARTINI BRASSBAND GRONINGEN
met medewerking van Marike Schepers - zang.

Op zaterdag 31 maart 2007 geeft de Martini Brassband Groningen (MBG), in samenwerking met de zangeres Marike Schepers, haar traditionele Voorjaarsconcert in de stad Groningen. Na het succes van vorig jaar is weer gekozen voor de sfeervolle Immanuëlkerk aan het Overwinningsplein in Groningen. Het concert begint om 20.00 uur.

De Martini Brassband is een uit de stad Groningen afkomstige enthousiaste brassband en staat onder leiding van dirigent Rieks van der Velde. De band komt al jaren uit in de sterk bezette 2e divisie bij de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. In 2006 behaalde de MBG een derde plek op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen.
Voor dit concert is een belangrijke rol weggelegd voor zangeres Marike Schepers, een bekende zangeres lichte muziek die enkele nummers van haar veelomvattende repertoire ten gehore zal brengen. Marike zingt in diverse bands met diverse bezettingen variërend van een jazz combo tot een 13-koppig soulorkest. Marike is onder meer te horen in een close harmony samenstelling, genaamd 4 Harmony, waarmee ze regelmatig optreedt in kleine theaterzalen. Deze avond zal ze optreden met gitarist Allard Gosens en zal ze samen met de Martini Brassband het nummer “De Zee” , bekend van de opening van de Arena in Amsterdam, ten gehore brengen.

Het concert zal worden ondersteund met een uitgebreide lichtshow. De combinatie muziek en licht staat garant voor een sfeervol geheel. Het concertprogramma bestaat onder andere uit de brassbandklassieker “Ad Optimum” (Peter Graham), de concertmars “The Champions”, mooie filmmuziek “Hook”, moderne muziek “Arctic Funk” , solowerken “Rhapsody for Euphonium” en “Flying Mallets” en als klapper ook delen uit het NBK werk “At the edge of time”. Ook zullen er enkele stukken gespeeld worden die later dit jaar in Luxemburg ten gehore worden gebracht. Op hemelvaartdag neemt de MBG deel aan het Concours Européen de Chant et de Musique in Esch-Alzette.

De toegangsprijs voor dit unieke concert bedraagt in de voorverkoop € 7,50, te bestellen via kaarten@martini-brassband.nl of € 8,50 aan de zaal (in beide gevallen incl. consumptie). Wij hopen u allen 31 maart om 20.00u in de Immanuelkerk te Groningen te mogen ontmoeten.

Wilt u meer informatie? Bezoek onze website: www.martini-brassband.nl.

Adres:
Immanuelkerk- Overwinningsplein
Plaats:
Groningen (Boek overnachting in Groningen)
Dagje uit in Groningen | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Voorjaarsconcert

Uitvoerenden:
de Martini Brasband Groningen mmv Marike Schepers - zang

Entreeprijs:
€ 7,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.martini-brassband.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Martini Brassband.
Telefoon:
06-14222626


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-03-22 17:05:29

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar