Christelijke Muziek & Concertagenda

Jubileumconcert met CD Presentatie Kapelle, Zeeland


Naam:
Jubileumconcert met CD Presentatie
Datum:
7 oktober 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:15u
https://youtu.be/OA4cnNDIE4o
Omschrijving:

Jubileum Concert Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland
Het Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland bestaat dit jaar 10 jaar. Het koor is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en bestaat nu uit ruim 100 leden. De leden komen vanuit geheel Zeeland en zij worden veel gevraagd voor medewerking aan concerten zowel binnen als buiten zeeland. Om dit jubileum te vieren is er een nieuwe CD opgenomen in de Hervormde Kerk van Kapelle welke de titel “Hoe groot zijt Gij” heeft gekregen. Op zaterdag 7 oktober zal er in de Hervormde Kerk van Kapelle een jubileumconcert worden gehouden. Tijdens deze avond zal het koor onder leiding van hun dirigent Ron van Ommen een aantal liederen van hun nieuwe CD ten gehore brengen. Verder muzikale medewerking wordt verleend door Aleida Nieuwenhuijse-Stouten panfluit, Gerwin van der Plaats vleugel en Martin Weststrate orgel. Naast koorzang is er ook veel samenzang in het programma opgenomen van bekende liederen, kortom een avond voor het hele gezin. De avond begint om 19.30 uur, de deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend en de toegang is vrij. Wel zal er een collecte worden gehouden.
Na afloop van deze avond is de jubileum CD te koop. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn tijdens dit jubileumconcert dan kunt u de CD ook bestellen via 0118-470907.

Adres:
Kerkplein 4
Postcode:
4421AB
Plaats:
Kapelle (Boek overnachting in Kapelle)
Dagje uit in Kapelle | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Nog onbekend


Internetadres:
http://www.csmz.nl
Email adres:
info apenstaartje csmz.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-09-24 21:24:30

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar