Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Happen naar de Baas Hardenberg, Overijssel


Naam:
Cabaret Happen naar de Baas
Datum:
8 oktober 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
https://www.youtube.com/watch?v=ITcZe939kjk
Omschrijving:

Cabaretier-evangelist Ruurd Walinga uit Leeuwarden geeft het kerkpubliek een lesje vissen.
In zijn stuk Happen naar de Baas doet Walinga uit de doeken waarom Jezus zijn toehoorders opriep vissers van mensen te worden. Het is een humoristische zoektocht naar geluk waarin Walinga nu eens geen typetje speelt, zoals in zijn tien andere stukken, maar zichzelf.
In de show zitten verscheidene liedjes die op zijn cd \\\\\\\'Wie ben jij\\\\\\\' staan.
In \\\\\\\'Happen naar de Baas\\\\\\\' probeert de cabaretier op allerlei manieren zijn geluk te beproeven. Het gaat onder meer over dromen, wensen en verlangens. Walinga weet als weinig anderen het aloude evangelie in een nieuw jasje te gieten en aan te tonen waarom het De Blijde Boodschap wordt genoemd. Zijn shows zijn toegankelijk voor super-, rand-, bij- en niet-gelovigen.
In Happen naar de Baas ontdekt de cabaretier waarom de hoofdpersoon van \\\\\\\'er loopt een man over het water\\\\\\\' de mensheid vergeleek met vissen. Jezus riep immers zijn volgelingen op om \\\\\\\'vissers van mensen\\\\\\\' te worden.
Ruurd Walinga probeert verscheidene mensen aan de haak te slaan. Ook al voelt iedereen zich een visje in het water het is verfrissend om eens boven water gehaald te worden, zal de cabaretier bewijzen.
Walinga speelt in allerlei kerken door het hele land, maar ook op scholen en voor jeugdgroepen, kinderen en ouderen. Ook heeft hij enkele shows die hij buiten de kerkelijke kring opvoert. Zo speelt hij met koren en muziekverenigingen. Ook heeft hij een avondvullend programma in het Fries: Ut en Thús, dat niet christelijk is.

Adres:
camping Kleine Belties Rheezerweg
Plaats:
Hardenberg (Boek overnachting in Hardenberg)
Dagje uit in Hardenberg | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
06-23449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-09-13 21:48:27

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.