Christelijke Muziek & Concertagenda

PraisEvent 6 Schoonhoven, Zuid-Holland


Naam:
PraisEvent 6
Datum:
11 maart 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:45u - 22:00u
Omschrijving:

praisEvent editie 6: de keuze is aan jou…
PraisEvent, de inmiddels goed bekende praise-avond in Schoonhoven, beleeft op zondag 11 maart alweer haar zesde editie. De belangstelling voor praisEvent is sinds de start in januari 2005 alleen maar toegenomen; de mix van muziek, gesproken woord en multimedia slaat aan onder veel jongeren in de omgeving van Schoonhoven. De organisatie is dan ook blij om mee te delen dat op 11 maart de aula van de Willem de Zwijger wederom het decor is van een hopelijk geweldige avond!

De avond draagt het thema ‘De keuze is aan jou…’ Egbert Oppenhuizen, spreker en theoloog van stichting Broedgebied, een platform voor christelijk theater en sprekers, komt ons op 11 maart meer vertellen over dit thema. Met de provinciale-staten verkiezing achter de rug, en in het dagelijks leven een heleboel keuzes die gemaakt moeten worden, is dit thema meer dan actueel!

Natuurlijk ontbreekt ook deze keer de vrolijke noot niet; we doen ons best om weer een paar humoristische, prikkelende, verrijkende en bij vlagen zeker ook uiterst serieuze filmpjes te maken. Tevens is er natuurlijk de mogelijkheid om weer eens bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

PraisEvent is tot stand gekomen door de enthousiaste muzikale samenwerking tussen een aantal christelijke muzikanten uit de omgeving, die op diverse jongerenclubs en praise-avonden samen hadden gespeeld. Tijdens deze avonden werd duidelijk dat ook in de omgeving behoefte bleek te zijn aan avonden waar mensen op hun eigen manier hun geloof kunnen beleven. Men besloot de handen ineen te slaan en een praise-avond te organiseren, waar iedereen zich thuis kan voelen, waar ook mensen die niet eerder met het geloof in aanraking zijn geweest zich veilig voelen, kortom: waar iedereen op zijn of haar manier met het geloof bezig mag zijn.

PraisEvent op 11 maart begint om 19.45u in de aula van CSG Willem de Zwijger. De organisatie heeft voor de presentatie van de avond de beschikking over een professionele licht- en geluidsinstallatie. De toegang is gratis; wel zal er worden gecollecteerd voor de onkosten.

Jong [12+] en oud is welkom! De deuren openen om 19.15u, en om 19.45u begint de avond. PraisEvent vindt plaats in de aula van CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven, Kamerlingh Onnesdreef 4. Voor meer info: kijk op onze website: www.praisevent.nl.


Adres:
Kamerlingh Onnesdreef 4
Plaats:
Schoonhoven (Boek overnachting in Schoonhoven)
Dagje uit in Schoonhoven | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
De keuze is aan jou...

Uitvoerenden:
praisEvent band (muziek/zang)
Egbert Oppenhuizen (spreker)

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.praisevent.nl
Email adres:
info apenstaartje praisevent.nl
Meer concerten:
Alle concerten van praisEvent.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-03-06 20:05:31

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar