Christelijke Muziek & Concertagenda

Jubileum-en afscheidsconcert Shirchadasj&band Veenendaal, Utrecht


Naam:
Jubileum-en afscheidsconcert Shirchadasj&band
Datum:
10 juni 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 22.00u
Omschrijving:

‘All Around’ staat in het teken van 40 jaar Shirchadasj. Geloof, vertrouwen, doorzettingsvermogen en het overwinnen van tegenslagen lopen als een rode draad door al die jaren heen. De talenten die we van Hem mochten ontvangen om op een eigen wijze het evangelie te kunnen brengen.
De kern van deze laatste productie is dat Hij altijd, toen en nu bij ons was en is. Hij is boven, onder, voor en achter ons. Hij is All Around!

Bert en Tonny Leeuwis zullen met de jubileumproductie ‘All Around’ afscheid gaan nemen van en met Shirchadasj. 40 jaar geleden heeft Bert de eerste steen gelegd aan een vereniging die op het gebied van gospelmuziek gecombineerd met theater veel heeft mogen betekenen in binnen- en buitenland.
Met veel lief en leed hebben zij talloze producties mogen samenstellen en mogen presenteren aan het publiek. Bert en Tonny hebben hierin altijd samen de artistieke verantwoordelijkheid gedragen: Bert de muziek en aanvullende arrangementen en Tonny de mise en scene. Daarbij hebben zij vele jaren de technische ondersteuning gehad van hun zonen Berry en Rick.
Samen met het koor, de solisten, de band en de crew is het altijd gelukt om op een bijzondere en unieke wijze het evangelie te brengen in een hedendaagse wereld.

Kortom, 10 juni 2017 wordt een bijzondere avond met verschillende ladingen. Een viering en een afscheid in een jubileumproductie!
Samen met de Zandtovenaar (Gert van der Vijver) zal het een fantastische en gedenkwaardige avond gaan worden en u kunt daarbij zijn! Dit grote concert vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal. Aanvang is 19:30 uur en de zaal gaat om 19:00 uur open.
Tijdens deze avond wordt een live opname gemaakt voor een CD of DVD. Ter plekke kunt u hiervoor een bestelling doen. Een laatste kans op een mooie herinnering aan Shirchadasj.

Adres:
De Basiliek
Postcode:
3905 KW
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
€ 17,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
ruime parkeergelegenheid
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.shirchadasj.nl
Email adres:
info apenstaartje shirchadasj.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Shirchadasj en band.

Kaarten:
verkrijgbaar via www.events4christ.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-04-10 00:00:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.