Christelijke Muziek & Concertagenda

Voorjaarsconcert Eensgezindheid met Brassta La Vista Heiloo, Noord-Holland


Naam:
Voorjaarsconcert Eensgezindheid met Brassta La Vista
Datum:
22 april 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u

Omschrijving:

Op zaterdagavond 22 april gaat er weer een groot muziekspektakel in Heiloo plaatsvinden. Eensgezindheid verzorgt dan het Voorjaarsconcert met het thema "A Night at the Movies" (een avondje naar de bioscoop) in de grote zaal van het Fletcher Hotel (Kwartje Koffie) te Heiloo. Zowel het grootorkest als het leerlingenorkest gaan zich tijdens dit concert profileren met verschillende muziekstukken uit de film- en musicalwereld.

Brassta la Vista
Tijdens dit concert zal ook de populaire band Brassta La Vista van zich laten horen. Deze band trad in 2016 voor het eerst op in Heiloo bij het Willibrordus Draait Door Festival waar zij goede recenties kreeg. Mooie solo’s, eigenzinnig eigen werk, dikke Ska, pompende brasscovers van bekende nummers, energiek, hip, dynamisch en intens! Dat is waar Brassta La Vista voor staat. Deze instrumentale ska-jazz-brassband, die vooral bestaat uit oud leden van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, zal ook tijdens de nazit in de 3e helft voor een gezellige muzikale avond zorgen!

Tombola
Om de vereniging financieel te ondersteunen zal er in de pauze een grote tombola worden georganiseerd waarbij diverse interessante prijzen te winnen zijn.

Kaarten
Toegangskaarten zijn voor slechts € 12,50 per persoon inclusief consumptiemunt. De toegangskaarten zijn op 22 april vanaf 19.00 uur tegen contante betaling te verkrijgen aan de ingang van de concertzaal van Fletcher Heiloo aan de Kennemerstraatweg 425 te Heiloo. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur.

Adres:
Fletcher Hotel, Kennemerstraatweg 425, 1851PD, Heiloo
Postcode:
1851 PD
Plaats:
Heiloo (Boek overnachting in Heiloo)
Dagje uit in Heiloo | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 12,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.mv-eensgezindheid.nl
Email adres:
secretariaat apenstaartje mv-eensgezindheid.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Muziekvereniging Eensgezindheid.
Telefoon:
072 5334851


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-03-12 21:10:41

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar