Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefietconcert voor Israel Gorinchem, Zuid-Holland


Naam:
Benefietconcert voor Israel
Datum:
11 maart 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Omschrijving:

Toegangskaarten voor het concert kosten in de voorverkoop € 15,- en op de concertdatum € 17,50, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Kaarten zijn online te bestellen via www.hinenisymfonieorkest.nl en zijn verder verkrijgbaar bij: boekhandel Ritmeester, Pompstraat 31, Gorinchem; boekhandel Ritmeester, Rembrandtstraat 29, Hardinxveld-Giessendam; boekhandel Ritmeester, Tolstraat 34, Meerkerk; chr. boekhandel Moving-On, Sleeuwijk; chr. boekhandel De Fakkel, Kerkstraat 6, Leerdam.

Sinds 2006 geeft het Hineni Symfonie Orkest concerten in binnen- en buitenland, en trad op in onder andere het Concertgebouw in Amsterdam, de Doelen in Rotterdam en het Jerusalem Theatre in Jeruzalem. 'Hineni' is Hebreeuws voor 'hier ben ik'. Onder dit motto spelen de circa 50 leden van het orkest, dat voornamelijk uit professionele musici bestaat, pro Deo ten bate van het Hineni-centrum in Jeruzalem. De musici dragen het Joodse volk een warm hart toe. De organisatie Hineni biedt steun aan onder meer weeskinderen, kansarme jongeren, Holocaustoverlevenden en slachtoffers van terreur.

Adres:
Johanneskerk, Nieuwe Hoven 141
Postcode:
4205BC
Plaats:
Gorinchem (Boek overnachting in Gorinchem)
Dagje uit in Gorinchem | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Orkest
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Israelische liederen


Entreeprijs volwassenen:
€ 17,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Meer concerten:
Alle concerten van Hineni Symfonie Orkest o.l.v. Lubertus Leutscher.
Telefoon:
06-5055 3385


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-02-22 09:01:30

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar