Christelijke Muziek & Concertagenda

Salon Érard – Lettres d’Amour Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Salon Érard – Lettres d’Amour
Datum:
13 februari 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

CLUB CLASSIQUE presenteert:
Salon Érard – Lettres d’Amour

Valentijnsconcert: Schubert, Rachmaninoff & lettres d’amour.
Op maandagavond 13 februari wordt de mooiste kamermuziek afgewisseld met romantische liefdesbrieven in de 19e-eeuwse entourage van Maison Érard aan de Keizersgracht. Luister naar het spel en de voordracht van de leden van TRIO 258 tijdens het Valentijnsconcert Lettres s’Amour. Onder het genot van oesters & prosecco, choco-aardbeien en valentijnssoesjes speelt het trio werken van Schubert, Mendelssohn, Rachmaninoff en Kreisler, en luistert u naar charmante en betoverende liefdesbrieven van grootheden uit de 18e en 19e eeuw. Want wat is er romantischer dan een serenade, een muzikale groet aan een geliefde?

“Mijn Engel, mijn Alles, mijn ware zelf.. Waar ik ook ben daar ben jij ook. Hoewel nog steeds in bed, gaan mijn gedachten uit naar jou, mijn Onsterfelijke Geliefde, nu en dan vreugdevol, dan bedroefd, wachtend om te horen of het lot ons al dan niet zal verhoren. Ik kan alleen samen met je leven of helemaal niet…”, schreef Beethoven begin 19e eeuw aan zijn grote liefde. Zijn woorden zijn misschien wel net zo mooi als zijn muziek.

Omdat CLUB CLASSIQUE zich richt op een jong publiek geven wij jongeren t/m 35 jaar voorrang tot dit concert. Vanaf 3 februari openen wij de verkoop voor iedereen.
In verband met de hapjes is het voor ons van belang te weten hoeveel mensen er komen. Meld je daarom van tevoren aan via: leonard@clubclassique.nl

Loveseats
Wil je je vriend of vriendin verrassen met een bijzondere Valentijnsavond? Boek dan het speciale loveseat-arrangement om 19.30u: een knusse sofa voor twee, eigen valentijnshapjes, een fles prosecco en een exclusief muzikaal voorproefje.
Natuurlijk mag je ook alleen komen, met het risico de liefde van je leven tegen het lijf te lopen.

Toegang: €15,- / arrangement: €35 per stelletje

Adres:
Maison Erard, Keizersgracht 91
Postcode:
1015 CG
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble

Uitvoerenden:
TRIO 258
Lestari Scholtes – Piano
Eduardo Paredes Crespo – Viool
Leonard Besseling - Cello

Entreeprijs:
€ 15,00


Internetadres:
http://www.clubclassique.nl
Email adres:
leonard apenstaartje cubclassique.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Club Classique.
Telefoon:
0611443535


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-02-04 21:45:08

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar