Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert jongerendienst met Hanne de Vries Zelhem, Gelderland


Naam:
Concert jongerendienst met Hanne de Vries
Datum:
12 februari 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 20:15u

Omschrijving:

Op zondagavond 12 februari vindt er concert-jongerendienst plaats in de Lambertikerk te Zelhem. Een groep jongeren heeft samen met ds Job Stein de dienst voorbereid. Zij wilden een keer wat anders en hebben Christelijke zanger Hanne de Vries en toetsenist William van Barneveld uitgenodigd om de muzikale omlijsting van de dienst te verzorgen. Ds. Job Stein zal het geheel aan elkaar praten en het een en ander vertellen. Daarnaast zal de projectband Sing-It enkele nummers samen met Hanne ten gehore brengen.

In deze dienst zal Hannes eigen muziek centraal staan, geen orgelmuziek, maar Christelijke pop muziek die gemakkelijk mee te zingen is en prettig in het gehoor ligt. Hanne werkt al jaren als fulltime muzikant en reist het hele land door om door middel van zijn muziek mensen te helpen om Jezus te ontmoeten. Hij probeert op een laagdrempelige manier jongeren in contact te brengen met Gods liefde zoals hij beschrijft op zijn website.

De dienst olv ds Job Stein zal plaatsvinden op 12 februari in de Lambertikerk, Markt 2 te Zelhem. De deuren gaan open om 18:30 uur, de dienst begint om 19:00 uur en zal tot ongeveer 20:15 uur duren. De toegang is gratis/vrije gift.

Adres:
Mark 2
Postcode:
7021AA
Plaats:
Zelhem (Boek overnachting in Zelhem)
Dagje uit in Zelhem | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs:
Gratis


Email adres:
lambertijeugd apenstaartje hotmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Hanne de Vries.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-01-15 19:39:21

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar