Christelijke Muziek & Concertagenda

The Passion van Adrian Snell Zwolle, Overijssel


Naam:
The Passion van Adrian Snell
Datum:
8 april 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:00u
Omschrijving:

The Passion 2007

Op de 1e paasdag van 2006 werd een succesvolle try-out gehouden van theater productie The Passion. Locatie was De Pol in Aalten en project band Seven was verantwoordelijk voor de muzikale invulling. Mede vanwege de vele enthousiaste reacties zal dit jaar de volledige versie van Adrian Snell's wereldberoemde werk opnieuw worden uitgevoerd. De theater productie zal dit jaar diverse locaties in Gelderland en Overijssel aandoen en de kaartverkoop is inmiddels gestart via www.paasconcert.nl

Adrian Snell is een singer/songwriter, geboren in 1954 te Northwood, Middlesex UK. Begin jaren zestig komen de eerste composities al van zijn hand. Op 20 jarige leeftijd studeert hij in Londen af aan het conservatorium. Goodbuy October, Listen to the Peace en Something New under the Sun zijn een aantal fantastische albums die elkaar dan in rap tempo opvolgen en Adrian Snell bekend maken in Engeland en de rest van Europa.

In 1980 komt ‘The Passion’ uit, een absoluut meesterwerk. In deze theater productie wordt het Paas Evangelie op indrukwekkende wijze gebracht. Een theaterstuk dat de toehoorder als het ware meeneemt terug in de tijd naar de straten van Jeruzalem en laat zien wat er 2000 jaar geleden allemaal is gebeurd. Een gebeurtenis van levensbelang, die anno 2007, bijna 2000 jaar na dato, nog steeds veel impact heeft en menige toehoorder ook dit keer niet onberoerd zal laten. De uitvoering is begin jaren '80 in ons land een aantal keren door de NCRV op televisie uitgezonden. Inmiddels heeft de productie zijn 25-jarige jubileum gevierd, maar nog altijd niets aan kracht en dynamiek ingeleverd.

Ook dit jaar zal project band Seven de uitvoering voor haar rekening nemen. De band is verder
uitgebreid met een aantal zangers, zangeressen en een volledige blazers sectie. In totaal werken er ca. 40 enthousiaste mensen aan de totale productie mee. De uitvoeringen worden begeleidt door S & L Music & Events en zijn daarmee verzekerd van professioneel licht en geluid. De kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via www.paasconcert.nl en kosten € 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot 13 jaar.


Adres:
WRZV hallen
Plaats:
Zwolle (Boek overnachting in Zwolle)
Dagje uit in Zwolle | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Pasen
Soort:
Musical (meer musicals)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Seven & Friends

Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.snl.nu
Email adres:
info apenstaartje snl.nu
Meer concerten:
Alle concerten van S & L Music & Events.

Kaarten:
www.paasconcert.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-02-22 16:07:30

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar