Christelijke Muziek & Concertagenda

Achter de horizon ligt een geheim Harderwijk, Gelderland


Naam:
Achter de horizon ligt een geheim
Datum:
18 februari 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
Omschrijving:

Achter de horizon ligt een geheim is een bijzondere en vernieuwende belevenis die je niet mag missen! Een verhalen-vertel-concert, een unieke belevenis!

Door de chemie van live muziek, filmbeeld en vertellingen wordt de realiteit van het leven gecombineerd met verhalen uit de bijbel. Levensmomenten en -ervaringen, verwondering & ontroering wisselen elkaar af, als we aan de hand van acht thema’s verder kijken dan onze horizon. Oude verhalen komen tot leven door hedendaagse muziek en media. ‘Want het avontuur ligt ginds achter de horizon’.

Blijdschap, verdriet, teleurstelling, angst, liefde... we hebben er allemaal mee te maken. Hoe gaan we om met al deze situaties? Wat hebben we nodig? Naar wie kunnen we gaan met onze (levens)vragen, met wie kunnen we de ups en downs van ons leven delen? Hoe halen we eruit wat erin zit? Hoe doen we dat samen?

Allerlei vragen die om een antwoord schreeuwen, maar die niet altijd makkelijk beantwoord kunnen worden. Voor een ieder is het zoeken naar antwoorden en het proces naar het vinden van antwoorden anders.

Juist daarom is deze voorstelling voor een ieder geschikt, of je nu gelovig bent of niet. Verhalen die (h)erkenning zullen geven, levensverhalen die je hart en ziel raken.

De band brengt deze vernieuwde productie voor de tweede keer op de bühne in theater Zeezicht, Dolfinarium te Harderwijk, op zaterdagavond 18 februari 2017, om 20:00 uur. Een avond vol avontuur en beleving! Mis het niet!

Voor een promotiefilmpje en meer, zie www.achterdehorizonligteengeheim.nl of www.I4U-music.nl Meer informatie en kaartverkoop, mail naar achterdehorizon2017@gmail.com

Adres:
Dolfinarium, Theater Zeezicht
Postcode:
3841AB
Plaats:
Harderwijk (Boek overnachting in Harderwijk)
Dagje uit in Harderwijk | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.achterdehorizonligteengeheim.nl
Email adres:
achterdehorizon2017 apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van BAND I4U.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-12-05 14:58:42

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar