Christelijke Muziek & Concertagenda

Matthäus-Passion Bolsward, Friesland


Naam:
Matthäus-Passion
Datum:
11 april 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 22:30u
Omschrijving:

Op dinsdag 11 april en woensdag 12 april 2017 geeft de Oratoriumvereniging Bolsward haar jaarlijkse uitvoering van de Matthäus-Passion. Ook dit jaar zullen de vele trouwe bezoekers uit het hele land deze gebeurtenis niet willen missen. De monumentale Martinikerk heeft ongetwijfeld haar steentje bijgedragen aan het grote succes van de uitvoeringen. Dankzij dirigente Pauli Yap staat de Bolswarder Matthäus op een steeds hoger niveau. Een zevental uitstekende solisten zal medewerking verlenen aan deze uitvoering. Het zijn Lauren Armishaw, sopraan, Marjolein Niels, alt, Jan van Elsacker, tenor (evangelist), Peter Gijsbertsen, tenor (aria's), Jelle Draijer, bas (Christus) en Pierre Mak, bas (aria's). Voor het vijfde achtereenvolgend jaar zal het barokensemble Eik en Linde uit Amsterdam koor en solisten begeleiden. Het Sint Vitus Kinder- en Jeugdkoor uit Leeuwarden o.l.v. Hendrikje van den Berg in samenwerking met Jongerenkoor Lelielûd uit Baard o.l.v. Martijn van Dongen zullen eveneens hun medewerking verlenen. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigente Pauli Yap.
Aanvang concert: 19.00 uur. Kerk open: 18.00 uur.
Studenten en Jongeren 50 % korting!! Informatie en kaartverkoop: www.ovb-bolsward.nl en telefonisch via Theater Sneek 0515-430580.

Adres:
Groot Kerkhof 1
Postcode:
8701HG
Plaats:
Bolsward (Boek overnachting in Bolsward)
Dagje uit in Bolsward | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Oratorium (meer Oratorium)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 19,50


Internetadres:
http://www.ovb-bolsward.nl
Email adres:
info apenstaartje ovb-bolsward.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Oratoriumvereniging Bolsward.
Telefoon:
0611304498


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-11-27 19:50:50

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar