Christelijke Muziek & Concertagenda

Geen dag zonder Bach Gorinchem, Zuid-Holland


Naam:
Geen dag zonder Bach
Datum:
26 november 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 22:00u
Omschrijving:

In de serie 'Geen dag zonder Bach' vindt binnenkort alweer het 8e concert plaats. Ook nu weer in de Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2 te Gorinchem. Datum zaterdag 26 november 2016, aanvang 20.15 uur, kerk open 19.45 uur.
Naast de compacte en prachtige adventscantate 61 'Nun komm der heiden Heiland' van Bach wordt u op het, vol schitterende klankkleuren, bruisende en emotioneel diepgaande Dixit Dominus getrakteerd. Een feestelijk stuk in Italiaanse stijl van Händel. Tussendoor kunt u genieten van een ver familielid van Bach, namelijk J.M. Bach en de Trio sonate no.3 van Händel. Al met al een prachtig afwisselend programma.
Het Vocaal Ensemble Cantate uit Gorinchem en het barokorkest Collegium Musica Aeterna gaat deze muziek met veel overtuiging en professionaliteit voor u uitvoeren. De avond staat onder leiding van dirigent Niels Kuijers.
Voorafgaand aan het concert is er vanaf 19.10 uur een inleiding over de muziek en de componisten. De toegang hiervoor is vrij.Kaarten reserveren voor €17,- via info@musicaaeterna.nl of aan de kassa €19,50. Met een studentenkaart €10,-. Omdat Stichting Musica Aeterna graag klassieke muziek onder jongeren wil stimuleren, heeft jeugd tot 18 jaar GRATIS toegang.

Adres:
Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2 te Gorinchem
Postcode:
4201 JR
Plaats:
Gorinchem (Boek overnachting in Gorinchem)
Dagje uit in Gorinchem | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
€ 19,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.musicaaeterna.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Cantate.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-11-09 23:01:59

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar