Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret over geluk Reeuwijk, Zuid-Holland


Naam:
Cabaret over geluk
Datum:
21 september 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.00u
https://www.youtube.com/watch?v=ITcZe939kjk
Omschrijving:

Cabaretier Ruurd Walinga leert kerkmensen vissen

Cabaretier-evangelist Ruurd Walinga leert kerkvolk van Sluipwijk en Reeuwijk hoe je voortaan nog beter kunt vissen. Met zijn cabaretstuk Happen naar de Baas doet hij uit de doeken waarom Jezus zijn toehoorders opriep vissers van mensen te worden. Het is een humoristische zoektocht naar geluk waarin Walinga nu eens geen typetje speelt, zoals in zijn tien andere stukken, maar zichzelf.
In de show zitten verscheidene liedjes die op zijn cd \\\\\\\'Wie ben jij\\\\\\\' staan.
In \\\\\\\'Happen naar de Baas\\\\\\\' probeert de cabaretier op allerlei manieren zijn geluk te beproeven. Het gaat onder meer over verlangens.
Uiteindelijk ontdekt de cabaretier waarom de hoofdpersoon van \\\\\\\'er loopt een man over het water\\\\\\\' de mensheid vergeleek met vissen. Jezus riep immers zijn volgelingen op om \\\\\\\'vissers van mensen\\\\\\\' te worden.
Ruurd Walinga probeert verscheidene mensen aan de haak te slaan. Ook al voelt iedereen zich een visje in het water het is verfrissend om eens boven water gehaald te worden, zal de cabaretier bewijzen.
Walinga speelt in allerlei kerken door het hele land, maar ook op scholen en voor jeugdgroepen, kinderen en ouderen. Ook heeft hij enkele shows die hij buiten de kerkelijke kring opvoert. Zo speelt hij met koren en muziekverenigingen.

Adres:
's Gravenboekseweg 85b
Postcode:
2811 GC
Plaats:
Reeuwijk (Boek overnachting in Reeuwijk)
Dagje uit in Reeuwijk | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
0623449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-08-24 11:06:50

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.