Christelijke Muziek & Concertagenda

Nick Vujicic Apeldoorn, Gelderland


Naam:
Nick Vujicic
Datum:
24 september 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
2000u - u
Omschrijving:

Nick Vujicic is een internationaal bekende spreker. Sinds hij voor het eerst in het openbaar sprak, heeft Nick over de hele wereld gereisd en zijn verhaal in 59 landen aan miljoenen mensen verteld. Hij kreeg grote bekendheid door zijn optredens in de Oprah Winfrey Show. In Nederland was hij te zien bij Humberto Tan. Hij schreef verschillende boeken, waarvan er vijf ook in het Nederlands zijn verschenen. Zijn meest recente boek is ‘Leven zonder beperkingen / niets is onmogelijk’.
Nick is het schoolvoorbeeld van iemand die zijn leven niet laat bepalen door zijn fysieke beperkingen. Door zijn In zijn tienerjaren worstelde Nick met depressie en eenzaamheid. Hij vroeg zich continue af waarom hij anders was dan anderen. Hij worstelde met de vraag of zijn leven wel een doel had. Nicks ommekeer kwam door zijn geloof in God en de aanmoediging van zijn familie en vrienden. Inmiddels heeft Nick zijn handicap weten om te buigen naar iets positiefs en spreekt hij wereldwijd mensen aan hoe je je voordeel kunt halen uit tegenslag.
Naast Nick Vujicic is nu ook de rest van het programma bekend. Zo zal ook Gert van der Vijver (de Zandtovenaar), te zien zijn in het Omnisport. Gert is ondermeer bekend van zijn tv-serie ‘De Zandtovenaar’ en zijn werk met artiesten als Edsilia Rombley, Janine Jansen en Marco Borsato. Daarnaast zullen ook Martin Brand en Sir5 een muzikale bijdrage leveren aan het programma.
Het evenement met Nick Vujicic wordt georganiseerd door De Basis, een jonge moderne kerk met eigentijds vormgegeven diensten, gericht op mensen die niet gewend zijn om naar een kerk te gaan.

Adres:
Omnisport, De Voorwaarts 55
Postcode:
7321 MA
Plaats:
Apeldoorn (Boek overnachting in Apeldoorn)
Dagje uit in Apeldoorn | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Nick Vujicic
De Zandtovenaar Gert van der Vijver
Martin Brand
Sir5

Entreeprijs:
€ 24,50

Rolstoeltoegankelijk:
Onbekend
Weer:
Overdekt

Internetadres:
https://www.truetickets.nl/e/10059/nick-vujicic-apeldoorn
Meer concerten:
Alle concerten van Nick Vujicic.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-08-16 00:00:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar