Christelijke Muziek & Concertagenda

Oude Muziek - Musica Delectatio Sleeuwijk, Noord-Brabant


Naam:
Oude Muziek - Musica Delectatio
Datum:
24 september 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - u
Omschrijving:

Het programma bestaat uit instrumentale barokmuziek van o.a. de Duitste componist Telemann en de Franse componisten Lebègue en Leclair. Deze muziek wordt zo authentiek mogelijk nagespeeld waarbij gebruik gemaakt wordt van muziekinstrumenten die nagebouwd zijn uit de barokperiode.

De opbrengst van de avond is voor Gevangenenzorg Nederland. Gevangenenzorg Nederland is een vrijwilligersorganisatie voor gevangenen, tbs-patiënten en hun familieleden. Door het werk van Gevangenenzorg worden gevangenen en hun familieleden begeleid naar een hoopvolle toekomst zonder criminaliteit. De onkosten van de avond zijn gesponsord, dus de toegangsprijs gaat volledig naar deze vrijwilligersorganisatie.
De toegangsprijs bedraagt €3,00 voor kinderen tot 12 jaar en €7,50 voor volwassenen met een maximum van €20,- per gezin.

Adres:
Kerkeinde 31
Postcode:
4254 LD
Plaats:
Sleeuwijk (Boek overnachting in Sleeuwijk)
Dagje uit in Sleeuwijk | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Barokmuziek

Uitvoerenden:
De muziek wordt uitgevoerd door het gelegenheidsensemble Musica Delectatio. Musica Delectatio bestaat uit vijf enthousiaste gevorderde amateur en professionele musici, die er veel plezier aan beleven om samen muziek te maken. Deze muziekvreugde (want dat betekent de naam van het ensemble) willen ze graag met anderen delen. In Musica Delectatio spelen Karlijn Oost (hobo), Martin Knotters (traverso), Gerrianne Lobbezoo (blokfluit), Anne-Linde Visser (gamba) en Martin Lobbezoo (orgel/klavecimbel).

Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 3,00


Email adres:
mjlobbezoo apenstaartje hotmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Musica Delectatio.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-08-03 15:00:39

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar