Christelijke Muziek & Concertagenda

Jeugd- en jongerendienst “GETUIGE ZIJN” Huizen, Noord-Holland


Naam:
Jeugd- en jongerendienst “GETUIGE ZIJN”
Datum:
11 februari 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
1900u - 2000u
Omschrijving:

Zondagavond 11 februari 2007 wordt een jeugd- en jongerendienst gehouden in de Kruiskerk te Huizen. Spreker is Jaïr Sagström en de muzikale begeleiding zal worden verzorgd door de Generation Praise-Band. De dienst wordt georganiseerd door Nederlands Bijbelgenootschap en Kruiskerk. Aanvang 19.00 uur.

Jaïr Sagström is medewerker van het Nederlands Bijbelgenootschap. Hij zal spreken over het thema GETUIGE ZIJN. Het thema zal worden uitgewerkt met een filmpje en de spreker zal ingaan op het levensverhaal van Ester, een belangrijke koningin in de geschiedenis van Israël. Kunnen anderen aan jou zien dat jij bij God hoort? Ben jij net zo dapper als Ester en heb je er wel eens over nagedacht wat jij kunt betekenen in jouw omgeving? Zonder dat je per definitie altijd over God spreekt, kun je in je leven wél laten zien dat het bij jou om Hém gaat. Hoe doe je dat? Hoe kun jij getuige zijn?!!

De Generation Praise-band is bekend van de Generation Praise-avonden in de Zenderkerk te Huizen. Iedereen die deze band kent, weet dat zij fantastisch spelen!

Op deze avond zal tevens de JONGERENBIJBEL worden geïntroduceerd. De Jongerenbijbel biedt veel extra’s: informatie over Bijbelteksten, inleidingen en themapagina’s per Bijbelboek, een uitgebreide woordenlijst en achtergronden over bijvoorbeeld Joodse tijden en feesten. Kaarten en plattegronden bieden extra visuele informatie en helpen jongeren de Bijbel te ontdekken.

Kruiskerk (Naarderstraat / K. Doormanlaan), zondagavond 11 februari 2007, 19.00 uur. WELKOM !!


Adres:
Kruiskerk JvWassenaerstr 1
Postcode:
1272BP
Plaats:
Huizen (Boek overnachting in Huizen)
Dagje uit in Huizen | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang
Doelgroep:
Jongeren
Anders:
Jongerenbijbel presentatie

Uitvoerenden:
Generation Praise-band
Ned.Bijbel Genootschap
Kruiskerk

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Email adres:
kruiskerk apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Kruiskerk.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-02-05 16:06:32

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar