Christelijke Muziek & Concertagenda

Klassiek Concert door Arjan Veen en Rineke de Wit Woudenberg, Utrecht


Naam:
Klassiek Concert door Arjan Veen en Rineke de Wit
Datum:
11 juni 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - 17:00u
Omschrijving:

Op de jaarlijkse Haantjesdag zal in de Woudenbergse Dorpskerk traditiegetrouw een klassiek concert gegeven worden. Dit jaar geven organist en pianist Arjan Veen en zangeres en hoboïste Rineke de Wit een concert. Hiervoor hebben zij speciaal een afwisselend programma samengesteld. Zij hebben (bekende) werken geprogrammeerd van grote componisten als Bach, Rachmaninoff, Chopin, Debussy en Gershwin. Een concert waar iedere muziekliefhebber volop van kan genieten!
Rineke de Wit studeerde muziekwetenschappen aan het Conservatorium te Amsterdam en Zang en Hobo bij o.m. Maria den Hertog en Gerard van Andel. Arjan Veen studeerde hoofdvak orgel aan de Master Academie van het Rotterdams Conservatorium. Rineke en Arjan treden regelmatig samen op tijdens concerten.
Dit zg. Haantjesdag-Klassiek concert is inmiddels een traditie op de Haantjesdag geworden en wordt door het publiek altijd weer ervaren als een mooie muzikale belevenis in de monumentale Dorpskerk. Het concert begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. De toegang is vrij, collecte aan de uitgang. U bent van harte welkom op 11 juni in de Dorpskerk!

Adres:
Middenstraat 20
Postcode:
3931 HJ
Plaats:
Woudenberg (Boek overnachting in Woudenberg)
Dagje uit in Woudenberg | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Populair Klassiek
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Orgel en Piano: Arjan Veen
Zang en Hobo: Rineke de Wit

Entreeprijs:
Gratis


Meer concerten:
Alle concerten van Arjan Veen en Rineke de Wit.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-06-01 08:18:38

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar