Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefiet concert Renkum, Gelderland


Naam:
Benefiet concert
Datum:
21 mei 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
Omschrijving:

Op zaterdag 21 mei a.s. organiseert het koor de Spiritual Singers in samenwerking met Team Jamula een benefietconcert ten behoeve van Alpe d'HuZes.
De dirigent en pianiste van de Spiritual Singers, samen met enkele koorleden en andere vrienden, vormen samen Team Jamula. Dit team zal deelnemen aan Alpe d'HuZes 2016 waarbij ieder lid 1 of meerdere malen de Alpe d'Huez op zal fietsen of wandelen. Tevens zet Team Jamula zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Een van de acties die zij daarvoor samen met de Spiritual Singers hebben bedacht is een benefietconcert op 21 mei a.s. Vanzelfsprekend zullen de Spiritual Singers zelf deelnemen aan dit concert, maar daarnaast zullen ook de vocal group Lieve Lust en een koperensemble van fanfare Kunst Na Arbeid uit Lunteren hun medewerking belangeloos verlenen.
De Spiritual Singers is bekend geworden door de wijze waarop zij met name negro spirituals weet over te brengen op een breed publiek. Op 21 mei zullen zij naast spirituals ook andere aansprekende liederen presenteren.
De vocal group Lieve Lust is een semi-professioneel gezelschap, bestaande uit 4 dames die ieder hun sporen in de lichte muziek al hebben verdiend. Samen brengen zij, op hun geheel eigen wijze, een keur aan bekende en minder bekende popsongs.
Fanfare KNA Lunteren is een van de toonaangevende fanfares die Nederland rijk is. Ze zijn de afgelopen jaren meerdere malen kampioen van Nederland geweest en worden geroemd vanwege hun expressieve manier van musiceren. Een ensemble van deze fanfare zal op het benefietconcert voor Alpe d'HuZes een gevarieerd programma brengen.
Alpe d'HuZes is een stichting die als doel heeft dat er niemand meer aan kanker hoeft te sterven. Daarvoor is nog heel veel geld voor onderzoek en behandeling nodig. Op 2 juni a.s. zullen weer duizenden Nederlanders hun gevecht met de alpenreus Alpe d'Huez aangaan om zo steun te geven aan een ieder die de strijd tegen kanker nog strijdt of steun te geven aan nabestaanden van hen die de strijd tegen kanker hebben verloren.
Met de deelname van zoveel muzikaal talent is een prachtige avond verzekerd! Het benefietconcert op 21 mei a.s. vindt plaats in de RK Kerk, Dorpsstraat 1 in Renkum. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis. Wel zal er na afloop van het concert een collecte worden gehouden waarmee het goede doel kan worden ondersteund.

Adres:
RK kerk Renkum
Postcode:
6871 AA
Plaats:
Renkum (Boek overnachting in Renkum)
Dagje uit in Renkum | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Negro Spiritual (meer negro spirituals)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Benefiet concert

Uitvoerenden:
Spiritual Singers
Vocal group Lieve Lust
Ensemble van Fanfare KNA Lunteren

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.spiritualsingers.nl
Email adres:
thera61 apenstaartje live.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Spiritual Singers.
Telefoon:
0488451046


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-05-11 16:22:44

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar